недеља, 27. август 2017.

"Вазнесење Богородице".

Успение Пресвятой Богородицы в 2017 году: какого числа, что это за праздник и как его праздновать  
Сваке године, 28. августа, хришћани прослављају велику свечаност Успења Блажене Девице . На овај дан свако може да се моли за Тхеотокоса, захваљујући њој због љубави и милости. Заиста, чак и међу многим иконама у храму, слика Блажене Девице никада не пролази незапажено.

 

Успење Блажене Девице Марије 2017: Будући да овај празник има фиксни датум, који се не мења из године у годину, 2017. године ће се прославити прослава Блажене Девице Марије 28. августа.

  

Успење Блажене Девице Марије 2017. године: који је ово празник.

Многим људима може бити чудно како је прославити дан смрти Блажене Девице. Како да се радујете на такав дан, понизавајући га на прослави? Међутим, у хришћанском учењу ово није само могуће, већ и неопходно. Пише да је смрт дар који се мора зарадити, ово је ослобођење од земаљског живота пуног грехова и узнесење на небо. Стога, Узнесење Богородице је време радости и весеља. 

Мајка Божија је чекала своју смрт и молила за њу. И када је њена душа напустила тело, Исус Христ у рукама је одвео на небо. Дакле, народ назива празник "Вазнесење Богородице".

 

 
Узвишење Блажене Девице Марије 2017:  На овај дан, морате ићи у храм, запалити свећу, прочитати молитву за Богородицу. Не жалите и будите тужни овог дана. Ово је време радости, среће, љубави и вере.

 
Срећан празник! Нека Вас Пресвета Богородица чува!

 

 Извор 
  
 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.