четвртак, 10. август 2017.

HOROSKOP: Kada se jednom zaljubite u ovu ženu – Gotovi ste zauvijek!

U svetu astrologije, biti Škorpija je nekako baš kul – ali ne i nužno popularno. Vi niste onaj koji prati druge, vi pratite vaš sopstveni put. Vi radite stvari na vaš način davajući hejterima pun materijal za ogovaranje.
 
Škorpija

Резултат слика за purpl scorpio
Dok vas neki nazivaju “intenzivnim” ili “teškim”, oni koji se ne osećaju ugroženo od vas, shvatiće da ste strastveni, lojalni i pravi prijatelji. Svakako da se karakteristike znakova ne odražavaju baš na svaku individuu, ali Škorpije su jake ličnosti i eventualno te karakterisitke vremenom ipak dolaze do izražaja. Tako da dame, evo zbog čega nijedan muškarac neće moći da vas zaboravi kada jednom bude vaš.
Dejting sa vama je divlja vožnja

Veza sa Škorpijom znači da ćete imati neke od najboljih dana u vašim životima… ali i najgorih. Ali ti trenuci će vas terati da se uvek vraćate nazad po još, iako može da vas prestravi ukoliko počnete sa njom da se zezate kada je loše volje. Škorpije su kompleksne po prirodi i ne shvataju veze olako. Pokazaće vam ljubav dublju od bilo čega na šta ste navikli, a jednom kada vas pogodi, više nikada nećete da prihvatite “običnu” ljubavnu vezu.
Poznavaće vas bolje nego što poznajete sami sebe

Škorpije su intuitivne i imaju svoje načine da čitaju ljude, što može biti veoma iritantno, dok ne shvatite koliko je korisno imati nekoga ko može da vas “čita”. Velike su šanse da dok se budete drali “Nemoj da mi govoriš kako se osećam”, shvatite da se upravo osećate kako vam je ona rekla. Ona je sjajna u kontroli, radićete ono što ona želi i misliti da je to vaša ideja. Ali svetla strana toga je što svoju moć ona neće koristiti u loše svrhe. Ona ima najbolji interes za oboje u svojoj glavi.   

Ona govori stvari kakve su

Taj pasivno agresivni sistem “Ja sam dobro” koje devojke koriste kada nisu ni najmanje dobro je vrlo iritantna stvar za muškarce. Škorpije se ne opterećuju sa time. One su direktne i ne plaše se da kažu ono što misle, čak i onda kada je možda pametnije da ćute. One stvari vide kao crno ili belo, nikada sivo. Bez obzira da li je volite ili ne. Ili ste vredni da budete u njenoj okolini ili ne. Ovo može biti oštro, ali sa njom makar uvek znate na čemu ste.
 
Ona je gazda na poslu, ali i u krevetu

U poslu, ali i ljubavi, kada Škorpija zacrta nešto – ona to ispunjava. Ona preuzima inicijativu i neće čekati nikoga da donese odluku umesto nje. Ona je motivisana i nikada sramežljiva kada su u pitanju stvari koje želi, bilo da je posao u pitanju ili najveći frajer u baru. Nemojte da se osetite ugroženo, pustite je da vas vodi. Ona se oseća prijatno da vodi stvari, a njene veštine među čaršavima su dobro poznate.
 
Užasno je tvrdoglava, ali je neverovatno lojalna

Mislili ste da možete da dobijete raspravu sa njom? Slatki ste. Ali čak i kada se sa vama posvađa do koske, ona će vas u javnosti isto tako braniti. Ona može biti naporna, ali će vam držati leđa bez obzira na sve, a kada je ona na vašoj strani – jednostavno ne možete da izgubite.
 
Nateraće vas da se debelo potrudite, ali ona je toga vredna

Većina Škorpija ima tešku školjku koja treba da se slomi i ne zaljubljuju se lako. Ali ukoliko možete da se nosite sa njom, na kraju svoh “muka” shvatićete da je ona bila vredna svakog trenutka. Jednom kada osvojite Škorpijinu ljubav, i još bolje, poverenje, ona će vas poštovati, motivisati i činiti uzbuđenima na potpuno novim nivoima. Ona će vas odvesti na avanturu života i terati da budete najbolja verzija sebe.
Šta više možete da tražite od veze? 

Izvor


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.