понедељак, 19. октобар 2015.

ŠKORPIJEEEEEEE








ŠKORPIJEEEEEEE kiss emoticon U svemu " DO KRAJA" wink emoticon Prijatelji do kraja,partner do kraja,ljubav do kraja..borac do kraja..nema sredine-sve je: "ili-ili" ..Počinje vladavina vašeg znaka od 23.oktobra.. Vama,kao i Ribama,Rakovima-dolazi vreme povoljnih poteza,dobrih rezultata,olakšanja na svakom planu...Traje do 22.novembra..Potrudite se da u svemu postignete kvalitet,zvezde će vam mesec dana biti saveznici,otvoriće vrata uspeha i stabilnosti (što vam već duže vreme nedostaje)..

BIK,DEVICA,JARAC..iskoristite povoljan uticaj vladavine Škorpije,za poboljšanje na poslovno-finansijskom planu,imaćete dobre prilike,i ne planirane ili iznenadne dobitke.Ljubav kuca na vrata usamljenim zemljanim znacima..a onima koji su u vezi ili braku,smirivanje stanja u odnosima..

VODOLIJA,VAGA,BLIZANCI-novi početak..budite hrabri,povucite poteze na poslovnom planu,bez bojazni da će te pogrešiti.Uživajte u ljubavi,ako ste već u vezi ili braku..ako niste-ponude koje dolaze nisu naročito interesantne za vas..Pozabavite se zdravljem,popravite krvnu sliku,ojačajte imunitet,pazite na zglobove i kičmu.

OVAN,LAV,STRELAC-imajte na umu,da ste u mesecu iskušenja..nemojte praviti komrpomis sa osobama koje su vas na neki način izdale,ili "prodale"..Bolni rezovi su pred vama,ali,sa dobrim ishodom.Najviše se posvetite sebi,poslu i novcu za čega će biti dobrih šansi.pazite na zdravlje-stomak,virusna obolenja,pluća,urinarni sistem... wink emoticon...

 Vaš Zlaja 

Zlatko Zlatković

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.