уторак, 13. октобар 2015.

DA VIDIMO KO ĆE SE TO RAZVESTI

Oduvek je bilo tajnih veza, duplih i troduplih veza, prevara i preljuba ....Svako od nas je sigurno bar ponekad čuo rečenicu : „On me voli, ženu ne voli ,uskoro će se razvesti“ Pa da vidimo koji su to znakovi koji se stvarno nameravaju razvesti i koji se razvedu.....Naravno ovo je generalno za znakove, zadnju reč daje lični horoskop,ali i u ovome ima dosta istine ....verujem da ćete se složiti

OVAN: Održava brak po svaku cenu, na razvod pristane tek kada žena ode ,pa i tada mu jako teško pada.Spada u one koji se teško odlučuju na drugi brak.

BIK: Ne razvodi se , a i nije sklon varanju i švrljanju izvan braka.Ako se to i desi ne ulazi u dublju priču već to bude nešto za jedno veče.Ako se ipak razvede on je spreman da uđe u novi brak.

BLIZANCI: Verni su samo ukoliko su na pustom ostrvu.Razvode se i sklapaju nove brakove .

RAK: Razvede se kada njegova mama kaže da je došlo vreme za to .Inače su još jedno dete u porodici i supruga često ode i izgrdi tu navalentnu švalerku .Ako su vam rekli da će se razvesti i vas oženiti možda je rešenje da se upoznate sa njihovom mamom da vidite ima li smisla nadati se .

LAV:Lav čitavog života podpiruje te priče o svojim švalerskim uspesima,a zapravo više teži tome da bude dopadljiv , da ga bije glas zavodnika a zapravo možda najmanje od svih vara i jako je vezan za svoju porodicu, decu , njegova supruga je kraljica u njihovom domu. Lav je jedan od znakova koji se retko razvode .

DEVICA: Device skoro uvek imaju neku tajnu vezu , i najčešće za to znaju svi osim supruge koja nikada ne sazna.Ali su zato maksimalno predani porodici.Pa u narodu se nekad za takve i kaže:“Kad može sve da postigne i kući i izvan nje onda neka mu je alal“.Razvode se samo ako žena insistira i podnese razvod braka.Posle toga su povređeni i svete se ostalim ženama.

VAGA:Vaga je prikriveni despot u porodici, svi igraju kako on svira a nisu ni svesni toga. Nisu toliki švaleri kao što ih bije glas, više vole da se dopadnu, da isprobaju svoje zavodničke veštine. Vaga je znak koji se razvodi , kada se zaljube onda stvarno budu spremni i da rasture brak zbog toga.

ŠKORPIJA: Škorpija kada više nema strasti , ljubavi , tih jakih emocija, već je otišla. Ne pristaje ni na kakvu laž pa ni na lažni brak.Ne varaju, ili barem ne u velikoj meri , ali kada se zaljube onda je to ono što ih odvodi iz braka ...

STRELAC: Izvikani i osuđivani na pravdi Boga a možda najmanje krivi.Strelac može da živi u celibatu , a može i da bude sa tri žene u vezi istovremeno.Razvode se i imaju više brakova u životu .Kod Strelčeva je sve pitanje njihove slobode koja je imperativ.Ne vole konačne odluke i osećaj da neko guši njihove lične potrebe.

JARAC: Domaćin koji vredno radi i stvara za svoju porodicu..bogat, ugledan u društvu , često ima paralelnu vezu koja funkcioniše kao da je momak, javno izlaze sa tim" tajnim " partnerkama, i često imaju vanbračnu decu , prema kojoj se ponašaju kao i prema onima rođenim u braku.Razvode se retko .

VODOLIJA:Vodolije su sklone prevari ali to je posao za Fbi,Cia, Interpol ako same krenete u istragu neće vam biti dobro ,zato i ne pokušavajte, možete ih držati za ruku 24h i na kraju dana se opet pitati „ma da me nije ipak prevario onda kad sam trepnula ???“ Razvode se .To počinje polako, idu ,vraćaju se , mirite se ..i na kraju u 99% slučajeva odu

RIBE: Ribe su porodičan znak i ne razvode se često .Oni su romantični šarmeri i imaju često puno žena oko sebe.Ali nisu toliko skloni prevarama.Ako se razvedu, a to je retkost, onda se posle ili žene još par puta ili postaju boemi .

Možda se ovo nekome neće dopasti ....samo da naglasim da nikoga ne osuđujem, niti prozivam, samo iznosim svoje dugogodišnje iskustvo iz Astrologije....pa možda nekome i bude od koristi..
Želim vam pravu ljubav u životu емотикон heart a nje svuda ima samo treba otvoriti srce
 

VAŠ ASTROLOG DIJANA LUKIC ASTRO

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.