петак, 23. октобар 2015.

Kakve su Škorpije u ljubavi ?

Horoskop | Karakteristike znakova | Kakve su Škorpije u ljubavi ?  


Prva stvar koja nam pada na pamet kada kažemo Škorpija je strast!


Žena Škorpija je posvećena i strastvena u svemu u životu, karijeri, vezama, prijateljstvima, hobiju. Dosta stvari ona može voleti, ali najveću strast i osećanja čuva za onoga koga voli. Postoji neosporan šarm i seksipil koji ženu Škorpiju čini neodoljivom. Svaki njen pogled i pokret je promišljen. Može delovati staloženo, ali unutar nje ključa vrela krv.

Iako je ova žena privlačna za sve muškarce, nju obično privlače muškarci koji su inteligentni, hrabri, samouvereni, originalni i ambiciozni. Kada muškarac prođe sve testove, ova žena će ga voleti do kraja života. Ona obično traži srodnu dušu, muževnog i romantičnog muškarca koji će učiniti sve za nju. Započinite nešto sa njom samo ako ste spremni da napravite obećanje za ceo život. 


Ona će vas voleti iz krajnosti u krajnost, za nju je ljubav sve ili ništa. Kada je sigurna u vašu ljubav prema njoj, biće veoma ljubazna, odana i brižna. Sebe daje potpuno u vezi. Kad vas voli, voli vas svim svojim srcem. Vaše ambicije i ciljevi će biti jednako važni i njoj, a ona će vam pružiti podršku do kraja. Ona će voleti svoj dom, biti dobra domaćica, ali i veoma atraktivan i pouzdan partner. Ona ima jak osećaj za pravdu, i može biti podjednako emotivna i praktična.

Ono šta uvek treba da imate na umu je da su Škorpije intuitivne prirode. Veoma je teško čuvati tajne od žene Škorpije, a slagati je još je teže. Nemojte ni pomišljati da igrate igrice sa njom jer vam ona nikada to neće oprostiti. Za nju se može reći da vam pogledom čita misli, šesto čulo je nikad ne prevari.

Kada je povredjena, ona ima tendenciju da bude ponosna, tajanstvena i nepoverljiva većinu vremena. Ona može biti posesivna, pa čak i blagi i bezopasni flert može da je povredi. S druge strane, njen takmičarski duh i želja za pobedom može je dovesti do posesivnosti, ljubomore i osvetoljubivosti, a da toga ne budu ni svesne. Potrudite se da ne aktivirate negativne osobine u njoj.

Ako ništa, sa njom vam nikad neće biti dosadno i monotono.
Setite se uvek... Škorpijina narav ne poznaje granice.  


Izvor

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.