недеља, 25. октобар 2015.

Skorpija je znak koga ili vole ili ne vole

Astrolog Mira (M)
 
Skorpijeeeee,srecan vam rodjendan heart emoticon
Skorpija je znak koga ili vole ili ne vole
Prema starogrckoj legendi mit Skorpije je o lovcu Orionu, Posejdonovom sinu, koji je planio lepotom i u kojeg su sve boginje bile zaljubljene. Jednom je krenuvsi u lov, sreo iznenada Artemidu, boginju lova, sestru bliznakinju Apolona i pozeleo je da mu bude ljubavnica. Poverovao je da ce je lako osvojiti, ali je pogresio. Ljuta na Oriona i uvredjena, bezeci od njega, na jednoj livadi je pronasla malu, cudnu zivotinjicu sa otrovnom bodljom. Poslala ju je na Oriona. Skorpija ga je izujedala i Orion je umro. Ali ubrzo je Artemida zazalila zbog Orionove smrti i skrhana je zamolila Zevsa koji je postavio Orionov lik na nebo kao sazvezdje.
Ono sto je najvaznije kod Skorpija, ne vidi se na prvi pogled....da bi otkrili njenu pravu sutinu, moramo zaviriti ispod povrsine vode da je ugledamo. Znaci ono sto ej najvaznije kod nje, nije vidljivo odmah, nego se nalazi duboko u njoj. Ima energiju vrednu strahopostovanja. Ima moc da prodre do sustine stvari, ali isto tako ume da ujede za srce drugog coveka, bas kao Skorpijin rep.
Oci Skorpije su prve koje ce privuci osobe suprotnog pola. Osecanja vesto zna da prikrije i nikada se ne moze primetiti sta Skorpija krije u svom srcu.Cutanje je jedno od njenih orudja, ali mora da nauci da ima samokontrolu, jer je ljubomora uvek izbaci iz takta i tada svaka Skorpija pocinje da kljuca i dimi. Skorpija zeli da bude prva i jedina pod parolom "sve ili nista"
Skorpija je zivi vulkan kome je tesko odoleti.
Nikada ne daje lazne komplimente,uvek govore golu i ponekad bolnu istinu...Veoma su odani porodici i prijateljima,ali ukoliko je prijatelj povredi zagarantovano mu sledi osveta....

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.