среда, 9. септембар 2015.

Гимнастика за вене

 
Жене у посебно често морају да се носе са тежином и умора у ногама, они су чешће него мушкарци пате од проширених вена. Свако пате од поремећаја вена треба пажљиво и редовно тренирају мишиће ногу, избегавање оверекертион. Ми ћемо вам показати неке вежбе за вене, што ће олакшати повратни ток крви и омогућавају вам да задржите једноставност ноге, избегавајући осећај тежине и отицање. Извођење вежби вене могу бити код куће и на послу, од - они су прилично једноставна.

Вежбе за вене: истезање


    Вежба 1
    Ставите прсте на столици седи, стоји испред њих. Затим пребаците тежину на ту ногу, ослањајући се на прстима. Имајте на уму: Леђа треба да буде равна. Руке може да подржи наслон столице или колена, лактови треба да буду благо савијена ка споља. Да би изазвати напетост мишића теле, спустите пету потпорног ноге на земљи. Одржавајте ову позицију за 30 секунди. Поновите са другом ногом.

    Вежба 2
    Узмите своју десну руку преко десне ноге до скочног зглоба и затегните задњицу. Колена су заједно, мишићи задњице и стомака затегнути. Уверите се да је стопало није потпуно напета. Главни напетост се осећала у предњем делу бутине од савијеног ноге. Поновите за леву ногу је сличан.



Вежбе за вене у лежећем положају


    Вежба 3
    Лежао на леђима. Ставите ноге уза зид, колена савијена под углом од нешто више од 90 °. Сада повуците прсте једне стопала чврсто притиснут уза зид на другој нози. Након око 10 секунди напетости и опуштање мишића потколенице притисните прстима уза зид. Затим поновите другом ногом венама.

    Вежба 4
    Ролс дуж зида кицкинг горе и доле лопту. Поновите вежбу за неколико вене раз.Обратите НАПОМЕНА: дисање. Не држите ваздух, диши лако.

    Вежба 5
    Исто почетна позиција као у Вежба 3. Удахните и повуците стомак како сте га издишете, напрезање мишића дна карлице. Притисните чврсто на ногама уза зид и подигните кукове на лактове и лопатица. Притисак треба наставити и током издисаја. Удахните и издахните лагано спустите кукове на поду. Поновите ову вежбу неколико пута.

    Вежба 6
    Лежећи на леђима, подигните стрејт ногу под углом од 90 ° у односу на торзо. Сада покушајте да протури лопту тешко са обе ноге. Држите напон 6-10 секунди, а затим опустите мишиће ногу. Поновите ову вежбу неколико пута за вене.
    Вежба 7
    Валкинг на лицу места. Станите са стопалима рамена. Алтернативно гурати своје пете у поду права и левог стопала, затим његово право и лево стопало. Притисак у поду мора бити јака, али не дуго. Важно је да гура прсте теже, опуштање у ово доба теле мишића. Поновите неколико пута.

    Вежба 8
    Нежно ролл чарапе са штиклама. Руке за равнотежу Апарт. Након неколико понављања, стајати на пуну ногу и мишића ногу опусти се.

  • Вежба 9
    Следећи вежба тренира теле мишиће, али такође захтева одређени осећај равнотеже. Станите на прсте, а затим на пети и на десној страни станице. Онда опет, на прстима, петама и ногама на левој ивици. Ова вежба проширених вена може се вршити на основу полеђини столицу за равнотежу.


  • Вежба 10
    Следећа вежба се зове "рода" и посебно ефикасна за вене. Иди кроз собу, наизменично подизање колена под углом од 90 степени. Више вежбе ће бити ефикаснији за проширених вена, ако преласка са стопала до пете, попети чарапу.

    Вежба 11
    Руку под руку, заједно метара. Пажљиво корак на пете и ширења стопала под углом од 90 степени. Сада покушајте мало лопту снажно стиснути прсте обе ноге. Овај напон би требало да траје 6-10 секунди, а затим отпустите лопту, и опусти ноге. Поновите неколико пута.

    Вежба 12
    Ставите обе ноге на ивици ћебе. Покушајте да повуче ћебе испод десној нози, користећи прсте своје леве стране. Поновите са другом ногом.

    Вежба 13
    Сада добро заслужили одмор. Станите са рукама на појасу. Ноге су благо савијена у коленима. Лифт једну ногу и окрените стопало на десно, затим лево. Поновите са другом ногом. Ово је вежба за проширене вене ће вам омогућити да се опустите и заглавио у мишићима.



Мишићи Редовно вежбање ногу су делотворно спречавање венских болести. Не заборавите да проширених вена је много лакше спречити него лечити. Само неколико минута дневно да се посвети да остваре вене.

Извор http://www.zdoroviekrasota.com/ 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.