четвртак, 7. новембар 2019.

Ako se ne osjećate sigurno pored muškarca - ne trošite energiju na njega!

Picture 
Nekoliko mudrih savjeta od Malke Lorenc o odnosu između muškarca i žene. 

Kako izbaciti iz glave čovjeka koji vam je bio najbliži na svijetu, a onda je odlučio da više ne bude? Nema šanse da ga izbacite, ne gubite snagu. Vaša šapa je ostala u zamci. Boliće i krvariti, a onda će zacijeliti,  obrasće krznom. Naviknut ćete se bez nje i čak se nećete toga ni sjećati. Ali šape više neće biti. Ali postoji dobra vijest. Vi imate još tri šape.
9 savjeta od Malke Lorenc


  • Ako ne volite muškarca, nemoguće je spavati s njim. Ako volite muškarca - nemoguće je spavati sa bilo kim drugim.
 
  • Znate, čini mi se da ove ideje o tome da rad treba da donosi radost -   su iz iste serije, da "brak treba da donosi sreću". To je takav polu-ezoterijski koncept o prijateljskom svijetu i o životu koji vam je nešto dužan. Svijet nije prijateljski raspoložen, a život nikome ništa ne duguje. Brak treba da daje sigurnost. A sreća - kako se kome posreći. Rad mora donositi novac. A ako se pri tome i sviđa, to je isto čudo i sreća kao srećan brak. Ali nije norma. Sreća nije norma.
 
  • Ako se ne osjećate sigurno pored tog muškarca - ne trošite energiju na njega, ne razmišljajte o njemu uopšte i živite kao da nemate muškarca. Zato što ga nemate.
 
  • Kada je čovjeku loše, beskorisno je uvjeravati ga da mu je dobro i da se samo nije naspavao.
 
  • Kada živite sa muškarcem, jer nemate gdje drugo, vi odlazite od majke drugoj istoj takvoj majci. U suštini, vi sa vašom majkom se nikada nijeste ni rastali.
 
  • Mi svjetlucamo kada nam se dive. Kada je dvorana u ekstazi - umjetnik je takođe u ekstazi, to je dvosmjeran proces. 

Picture



  • Ako nikada nijesmo imali nešto, ne možemo da znamo koliko nam je to potrebno. A ako nam je nešto potrebno, uvijek nam se čini da nam je jako potrebno. Kada u vrućini dođete do limunade, naručujete najveći bokal i sumnjate da će to biti dovoljno. A onda se ispostavi da vam je trebalo pola bokala.

  • Za nekoga je glavno red u kući, i u tome nema ništa smiješno. Za nekoga - tjelesna nježnost. Za nekoga - zabava i osjećaj slavlja. Svi se hrane drugačije. Ako čovjek nema hrane za vas, uvijek ćete biti gladni.


  • Život ne treba držati pod kontrolom. Sa njim se ne treba boriti - sa njim se treba družiti.

© Malka Lorenc


Prevod teksta: https://econet.ru/articles/esli-vy-ne-chuvstvuete-sebya-v-bezopasnosti-ryadom-muzhchinoy-ne-tratte-na-nego-energiyu

Prevela: Beba Muratović -Bebamur.com

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.