петак, 22. новембар 2019.

Kako riječi i misli utiču na naš život

Picture  

Suvišni razgovori troše mnogo energije, posebno prazne priče koje su praćene emocijama. Kada se u tvom životu nešto desi, probaj jednu praksu - nikome ne govori o tome, ni kada te bolno svrbi da kažeš. Šta god da se desi, zadrži to za sebe, tada ćeš sačuvati u sebi snagu i potencijal tog događaja.


Čim neko pokuša da te uvuče u svoje priče - sačuvaj pribranost i prati svoje emocije, ne dozvoli da one upravljaju s tobom i da te uključe u tuđe emocije. Tada će čak i okruženje primijetiti - u kom oreolu sile i tajanstvenosti ćeš početi da prebivaš, a u stvari, ti si samo sačuvao sebe.


Riječi i misli utiču na naš život. DNK usvaja ljudski govor.

Naučnici su došli do zaključka: DNK usvaja ljudski govor. Njegove "uši" su očigledno prilagođene za hvatanje zvučnih vibracija.

Puškin je jednom napisao svojoj ženi: " Ne zamaraj dušu čitanjem francuskih romana.". Naš savremenik samo bi se osmjehnuo na savjet ovog genija, zar ne. Molekuli nasleđivanja primaju i zvučne i svjetlosne informacije: tiho čitanje dolazi do ćelijskog jedra elektromagnetnim kanalima. Jedan tekst ozdravljuje nasleđe, a drugi ga traumira.

Molitvene riječi pobuđuju rezervne mogućnosti genetskog aparata. Kletva uništava talasne programe, i na taj način narušava normalan razvoj organizma.

P. Garjajev vjeruje da pomoću verbalnih misaonih-formi čovjek stvara svoj genetski aparat. Na primjer, dijete koje je preuzelo određeni program od roditelja počinje da pravi ekcese i psuje. Tako, on uništava sebe i svoju okolinu - kako socijalnu tako i psihološku. I valja se ta "grudva" dalje iz generacije u generaciju.

Za genetski aparat potpuno je nevažno da li mi nešto mislimo, govorimo, ili čitamo iz knjige. Sve se utiskuje u talasni genom, odnosno u talasno genetski program, koji mijenja u jednom ili drugom smjeru nasleđe i program svake ćelije.

​Dakle, riječ može da izazove rak a može i da izliječi čovjeka. Pri tome DNK ne razlikuje, da li komunicirate sa živom osobom ili slušate junaka televizijske serije.

Kako riječi i misli utiču na naš život

 

Da li ste se ikada zapitali o tome da li riječi i misli utiču na naše živote?

U stvari, oni ne samo da utiču, oni oblikuju našu stvarnost! Od toga šta govorite zavisi kakav život živite! Ako ste gledali film o vodi "Velika tajna vode", vjerovatno se sjećate da je voda u stanju da prima, čuva i prenosi informacije, čak i tako suptilnu, kao što je čovjekova misao, emocija, da ne pominjemo riječi. Pod njihovim uticajem mijenja se cijela struktura vode, njen molekul, a pošto smo mi uglavnom sastavljeni od vode, u skladu sa tim čovjek sam može da utiče riječima i mislima na svoje zdravlje i tijelo. 

Da se ne bi desilo loše, važno je ne razmišljati o lošem, i ne govoriti negativne informacije. Ne postoji bez razloga izreka: "Rečeno, urađeno.". To jest kad ste rekli, skoro da ste to ostvarili. Uključili ste program ostvarenja!

​Ali nije sve tako loše, isto tako rade i dobre riječi i misli. Stvaranjem i puštanjem na slobodu pozitivnih misli, kao rezultat toga dobijate pozitivno u životu, preko dobrih ljudi i prijatnih događaja.

I još jedna bitna informacija - psujući čovjeka, bacajući prokletstvo na njega, nazivajući ga uvredljivim riječima i vrijeđajući ga, tako ne utičete samo na njegovo biopolje, već i na svoje! Unštavate svoju suptilnu energiju i privlačite to isto prokletstvo na sebe i svoju djecu!

Prije nego što jasno izgovorite nešto protiv nekoga, treba dobro da se zamislite je li to vrijedno toga! Možda je bolje uzdržati se! A svoje emocije otpustiti preko vriska u šumi, čime će se ukloniti napetost i primiti mnogo prijatnih osjećaja u cijelom tijelu.

Picture

​Zamjenjujući negativne misli i riječi pozitivnim, stvarate oko sebe prostor ljubavi i pozitiva i u tom slučaju, sve negativno će odlaziti sa strane. A izgovarajući riječi "volim" i "BlagoDarim" mijenjate se i djelujete a cio svijet. Davajući što je češće moguće osmjeh, ljubav, zahvalnost i oproštaj, tako stvarate čistu energiju svjetlosti u našem univerzumu.  
 
 Negativnih riječi koje utiču na naš životni scenario ima mnogo, ali sada mislim da ćete moći da ih pratite u svom govoru, i nećete im dozvoliti da izađu na površinu!
Vjerujte mi, samo ako se promijeni razmišljanje i govor, možete kardinalno da promijenite svoj život od "nesrećnog" do srećnog i radosnog.

 Prevod po tekstu:  econet.ru 

Prevela: Beba Muratović - Bebamur.com

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.