субота, 16. новембар 2019.

HOROSKOP ZA PREDSTOJEĆI PERIOD NOVEMBAR-DECEMBAR I NEŠTO O 2020 GODINI

Fotografija Dijana Lukic Astro.   


OVAN: Novembar je pun nekih sitnih konfikata, novac stiže , odlazi, kasni, u poslu se sve prolongira. Sve se od druge polovine meseca stabilizuje a posebno od decembra. Ovnovima odlazi Jupiter iz trigona i ide u kvadrat od decembra ove godine do kraja 2020. To je aspekt borbe i prevazilaženja problema, ali to vam neće pasti teško jer vi jeste borci.Pripremite se da ćete imati mnogo prilike da to i dokažete tokom narednih 12 meseci . Ljubav u drugom delu novembra cveta. Zdravlje se tada takođe popravlja.

BIK: O periodu, godinama iza ne bih da pričam , znate i sami . Novembar takav kakav je klackaće se..Mada, osećate polako neke promene, pre svega , otvaraju vam se oči za mnogo toga. I onda stiže taj dugo očekivani trigon Jupitera. Otvorite šampanjac 30.tog novembra, proslavite ,jer ako vas išta može dići na noge, ako će vam neko doneti svetlost u život, preporod to će biti Jupiter u narednih godinu dana. Zaista, stiže, u pravi ili poslednji čas, jedna ogromna pozitivna godina za vas. Iskoristitite to, jer neće ni planeta sve sama ako se vi makar malo ne potrudite.

BLIZANAC: Retrogradan hod vašeg vladara Merkura nije ni malo prijatan, ali ipak nešto dobro daje a to je da sagledate sve stvari još jednom i da promenite neke odnose, smerove. Ono što valja da se popravi ono što ne da se baci. Druga polovina novembra vam donosi dešavanja na polju ljubavi, u decembru vam stiže novac.Jupiterov prelazak u Jarca za vas znači da će 2020 godina biti mnogo lakša kada je emotivni život u pitanju, a jako povoljna kada je u pitanju novac.

RAK
: Do 22.novembra imaćete dobra dešavanja na polju ljubav, nakon toga se akcenat prebacuje na posao i zdravlje. Bilo bi dobro da u drugoj polovini novembra malo prekontrolišete zdravlje.Ne mora biit problema, možda neki manji pad imuniteta.U decembru se priča vezana za ljubav nastavlja a počinju i neka ozbiljna dešavanja. Jupiterov prelazak u Jarca u vaše prirodno sedmo polje znači da će mnogi Rakovi tokom 2020 ulaziti u brakove, ili okončavati one brakove, veze koje više ne funkcionišu .

LAV: Od druge polovine novembra puno dešavanja na polju ljubavi. Nemojte se seliti ako baš ne morate, odložite sve što se tiče nekretnina za kraj decembra ili još bolje januar.U poslu vam aktivno kreće od januara, povećanje zarade ili neki ekstra prihod . Jupiterov prelazak u znak Jarca od decembra vama će praviti tranzit na šesto polje, znači narednih 12 meseci obeležiće puno rada, promene na polju posla, uspeh u radu i sve što se rada i karijere tiče povoljno.

DEVICE : Merkur je retrogradan, pa bilo ih je već, preživećete i ovaj . Ono što je mnogo bitnije i što baca u senku sve ostalo je to da vi , dolaskom Jupiter u znak Jarca 30.novembra postajete u narednih 12 meseci znak Zodijaka sa najboljim tranzitima. Bikovima sam napisala da otvore šampanjac, vi takođe , ili možda napraviti pravo veselje. Jupiter je benefik, najbolja planeta Zodijaka , trigon koji će praviti na vaše Sunce, je njegov najbolji aspekt. U narednih 12 meseci ide vašim petim polje, poljem ljubavi, ugodnosti, uživanja,dece, talenata...Jednom rečju ,zaista vam donosi veliki preporod, prosperitet, napredak na svim poljima. Vama ne treba govoriti da neće sve planeta sama odraditi jer u vaš rad ,trud i zalaganje ne sumnjam.Pa pomognite Jupiteru i on će vama i ostvarite svoje snove i ciljeve.

VAGA: Vagice moje, znam da nije lako ,ali i gore ste vi izdržali i veće neprijatelje pobedili pa ćete tako i sada. Od 22 .novembra se neke stvari otvaraju, postaju vam jasnije i onda znate kako da delate dalje . Decembar vam daje mogućnost da se malo staložite i da se okrenete sebi i onima koji su provereni i pravi prijatelji, familija. Putovanja vas očekuju u decembru i rešavanje nekih poslova. Jupiterov prelazak u vaše prirodno četvrto polje donosi vam lepa dešavanja u narednih 12 meseci vezano za porodicu, nekretnine .Biće vam prijatno u domu , u porodičnoj atmosveri i na tom planu će najviše dešavanja i biti .

ŠKORPIJE:
Gužva oko vas i u vašem znaku , ni malo prijatno , ali vam u drugoj polovini novembra stiže velika energija , dolazi Mars koji će vas regenerisati, svu onu energiju koju ste u ovim mesecima istrošili on vraća. Dešavnaj na polju ljubavi, strast, veze koje su pune emecija. Na poslovnom planu se končano otvarau neka vrata na koja dugo pokušavate da uđete. Nekako se vama sklapaju kockice i dolazi mir i neki kontinuitet koji vam dugo nedostaje . Jupitrov prelazak u znaka Jarca je uvod u tranzit na vaše prirodn treće polej u narednih 12 meseci, tako da vas očekuje punoputovanja, učenja, edukaicje, upoznavanje novih ljudi, lepi odnosi sa ljudima oko vas, sa familjimom pre svega .

STRELAC: Dragi Strelčevi pričala sam i pričala ali kao da sam zidovima pričala. Ne vredi . Bolje ste se ponašali kada vam je Saturn bio u znaku, oduševili ste me, izborili ste se takvim negativcem kao ni jedan drugi znak, a tokom ove godine kada je vaš vladar, najpozitivnija energija Zodijaka Jupiter bio u vašem znaku, vi ste očigledno prespavali ili ste se opustili i uljuljkali .Ne kažem, nije uvek bilo najsjajnije , i kvarat od Neptuna i Rx hod, ali moglo je bolje. Ipak ima još nade, uvek je ima, još 17 dana je u vašem znaku, pojurite, iskoristite to . Nije stršano ni posle, baš naprotiv , ostaje vam njegova pozitivna energija , prelazi u vaše prirodno drugo polje. Tokom 2020 donosi vam dobar vetar u leđa kada je posao u pitanju, ako krenete u realizaciju nekih ideja podržaće vas, dati vam napredak, novac,bolju zaradu. Možda sam preoštro započela ovaj tekst, ali nećete mi zameriti jer ste se u moju dobronamernost uverili . Znam, ( hoćete da se kladimo?) za , godinu ,dve rećićete da sam bila u pravu i da je 2019 bila godina šansi.Ko je iskoristio čestitam, ko nije baš kako je želeo ima još vremena , pokrenite se , sad je trenutak .

JARAC: Epa gospođe i gospodo Jarčevi da častite, dolazi vam 30.11 najpozitivnija energija Zodijaka, planeta Jupiter.Tokom narednih 12 meseci ićiće vašim znakom i to je vaša životna godina. Jer osim njegovog ogromnog pozitivnog uticaja imate i Saturn vašeg vladar u svom znak, u nejgovom sedištu gde se njegova energija najbolje ispoljava, takođe i Pluton koji će vam doneti regeneraciju, i trigon Urana koji vas tera na promene koje je jako bitno napraviti tokom 2020 jer vode u napredak. Imate se itekako čemu radovati ali i pokrenuti sve svoje snage i iskoristiti taj neprocenjiv dar sa neba .

VODOLIJA: Drage Vodolije dugo vam već pišem o tome da se morate menjati, prilagoditi. Vi jeste po prirodi prilagodljivi ali sada vas je baš zatekao kvadrat vašeg valdara Urana i ne snalazite se najbolje, a pred vama je period za koji morate da konsolidujete svoje snage. Astrologija je jedna jako korisna nauka za onoga ko je spreman da radi na sebi i da uči, pa svima koji to jesu ona pomaže , usmerava, tera da naučimo, da to naučeno primenimo u praksi. Najstroži, ali najproduktivniji učitelje je Saturn. On nas natera da stanemo , da se suočimo, da sagledamo situaciju i da vidimo šta nam je činiti, a onda da pokrenemo sve atome svoje snage i izađemo na kraj sa njim , pokupimo njegov nauk i da kasnije budemo bolji za sebe i druge. Satrun vam već od aprila 2020 dolazi u znak, izaćiće u Rx hodu, ali se na jesen vraća i ostaje do 2023 u vašem znaku. Dugo , zar ne ? Neće biti tako strašno jer vam je stari vladar ali neće biti ni lagodno.Jupiter vam od 30.novembra pa narednih 12 meeci ide kroz 12.polje ,polje tajni, tajnih neprijatelja,nezgodno jedno polje. Sada vam samo vaša mudrost, vaša prilagodljivost ali i menjanje svega onoga za šta ste videli da ne daje prave razultate može pokazati pravi put. Promenite taktiku, izvucite najbolje iz sebe, uzdajete se samo u svoj rad i trud, u prave prijatelje i dobronamerne ljude i sve može biti i bolje nego što mislite .

RIBE: Konačno se završava jedna prilično teška godina za vas. Jupiter je bio u kvadratu, teškom aspektu na vaš znak, pravio je i kvadrat na Neptun vašeg vladara u vašem znaku , sve to ste dobro podneli i sada stižu nagrade. Jupiter prelazi u vaše prirodno jedanaesto polje, od 30.11 ide njime 12 meseci i donosi vam prijatnu godinu .Tokom 2022 imaćete dosta druženja, pripadanje nekoj ekipi ljudi, bilo poslovno ili u nekom drugom vidu, ali svaki timski rad donosiće vam prosperitet. Takođe , jedanaesto polje je i polje protežiranosti pa će se pojavljivati mnogo nekih ljudi koji nemaju ličnog interesa od toga što će vam pomoći ali će vam pomagati . Sve u svemu posle jedne naporne godine, dolazi vam jedna potpuno suprotno, ležerna , prijatna godina u kojoj će mnogo toga i drugi uraditi za vas. Novembar brzo prolazi da ne pišemo o tim kratkoročnim tranzitima pred ovako velike i bitne promene koje krajem meseca počinju .

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.