петак, 21. децембар 2018.

Žena-lijek: ona koja gleda život sa ljubavlju i dobrotom

Picture 
Sve žene-ljubav su žene-lijek. Govorimo o ženama koje su pune snage, koje daju dobrotu onima oko njih, koje gledaju na život mirnim očima, koje se osjećaju dobro sa samom sobom, koje se brinu o svemu uz jednostavne poljupce. 

Žena-lijek je ona koja širi energiju, prenosi naklonost, prihvata ljubav i produbljuje je, ona koja je velikodušna, koja zna da oprošta, živi u milosti i koja uči da bi znala.
Žena-lijek je čovječna, saosjećajna, svjesna svoje moći, inspiracije, trajnosti, svog haosa, reda, brige o životu, svojih potreba i snova.

Žena-lijek to je dar
Žena-lijek je ona što ostaje. To je ona koja uvijek otvara svoje srce, koja ima čvrst korak, koja je svjesna onoga što se dešava oko nje.

Ona ne zna za savršenost niti nesavršenost: jednostavno, ona je ono što jeste. I ona sa svojom energijom , pomaže drugima da budu što su jesu. Ovo zahtjeva borbu protiv predrasuda i konflikta sa okolinom.

Zbog toga što nije lako biti žena - lijk , moramo se boriti. Moramo se boriti protiv svih prepreka koje nas sprečavaju da živimo i uživamo u svakom trenutku, koje pokušavaju da zavaraju naša prava, koje žele da podredimo naše snove, koje preziru naše potrebe.

Biti žena lijek takođe znači znati kako reći dovoljno i ne dozvoliti podčinjavanja. To znači biti svoja, nemati potrebu za nekim, već samo potrebu za ljubavlju na neograničen način i iznad svih mogućnosti. Upravo to je razmejra koja hipnotiše emocionalni balans žena.

Snaga ženske ljubavi
Ne postoji ništa jače od ljubavi žene koja se trudi za svoju dobrobit, koja prihvata i razumije svoju sadašnjost i svjesna je svoje prošlosti.

Kroz njena iskustva i njeno znanje, žena-lijk razumije dubinu vremena, transcendenciju želja i važnost snova.  


Svaka žena nosi u svojoj duši ratnika koji hramlje, koji joj daje svjetlo, nadu, snagu i oružje za borbu. Upravo se taj unutrašnji ratnik brine o njenim ranama i tješi je nakon izdaja, prevara i odbacivanja.
Ta svijetlost joj dozvoljava da sazre, da bude senzualna, da eksploatiše svoju inteligenciju, da zna kako njom da upravlja, kako da uravnoteži intuiciju i razum.

Picture

Žensko srce, okean pun misterija

Žensko srce je okean pun misterija ispunjen ribicama koje noću svjetlucaju, što ga čini bizarnim i magičnim. Srce žene-lijek pokazuje dubinu hiljadama misterija.

To je srce koje samo kuca, a sastoji se od dobrote, poštovanja, sigurnosti, snage, inteligencije i naklonosti. To su principi koji regulišu ženu-lijek, onu koja velikodušno posmatra svoj život.

Akcije su povezane jedne sa drugima i u ravnoteži su sa osjećanjima i mislima. Žena-lijek je svjesna onoga što ona jeste, onoga što je bila i po čemu je sposobna.

Žena-lijek je obučena snagom i dostojanstvom, ključevima koji otvaraju vrata, obojana sa svijetlim tonovima i motivima.

Najbolji lijek za dušu je slatkost drugog čoveka, ljubaznost i osjetljivost onih koji nas slušaju, koji se prema nama ophode a poštovanjem i takođe cijene i druge kao da su blago. To su osobine koje definišu ženu-ljubav, ženu-lijek.


Prevod teksta:https://lamenteemeravigliosa.it/la-donna-medicina-colei-vede-la-vita-amore-bonta/

Prevele: Ana i Beba Muratović - Bebamur.com


 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.