субота, 1. децембар 2018.

Mesečni horoskop za DECEMBAR 2018.



 

OVAN

Tema: fokus na karijeri.

Trudićete se da ispunite svoje odgovornosti, koncentrišete na svoje buduće planove i razrađujete strategije za njihovo ostvarenje.
Zahaljujući vašim upravljačkim sposobnostima imate mogućnost za poslove sa više odgovornosti.
Finansijska situacija može biti poboljšana smanjenjem nepotrebnih troškova. Imate podršku članova porodice.
Odnosi sa partnerom su harmonični. A ukoliko niste u ljubavi, situacija se može promeniti traženjem partnera koji vam može pomoći u karijeri.
Priuštite sebi dovoljno odmora i opuštanja.
BIK

Tema: razvoj karijere i finansija.

Interesi drugih dominiraju nad ličnim. Budite fleksibilni i pratite dešavanja oko sebe. Možete se osloniti na svoje bližnje.
Ukoliko studirate sledi povoljan period za završavanje zaostalih obaveza. Takođe, izvesna su putovanja.
Možete očekivati finansijski prosperitet ukoliko napravite retrospektivu svojih dosadašnjih strategija, korigujete neophodno i formulišete nove planove za budućnost.  Dodatni finansijski prihodi mogući su kroz nasledstva i slične izvore.
Zdravlje je odlično.
BLIZANCI

Tema: ambicije na polju karijere. 

Budite prilagodljivi, prijatelji i kolege mogu pomoći na putu ka uspehu. Ukoliko ste u potrazi za poslom, interesantne prilike vas očekuju nakon 22. decembra. 

Finansijska situacija je povoljna tokom prve i poslednje nedelje decembra. Planiranje rizičnih poslova ostavite za neki povoljniji period. 

Vaš društveni život je vrlo aktivan  i možete očekivati podršku prijatelja u vašim poduhvatima. 
Ukoliko niste u ljubavi, ovo je povoljan period za promenu trenutnog statusa. Postojeća partnerstva napreduju. 

Obezbedite sebi potrebno vreme za odmor i relaksaciju. 


 RAK 
 
Tema: društveno interesantan mesec.

Svoje ciljeve ostvarujete uz pomoć drugih. Poslušajte savete iskusnih, naročito nakon 22. decembra, mogu biti od pomoći u donošenju ozbiljnijih odluka. 

Ukoliko ste u potrazi za poslom, uspeh na tom polju možete očekivati putem interneta i kroz društvene mreže. 

Kada su finansije u pitanju, intuicija će vam biti naklonjena. Imate mogućnost da investirate u nove poslovne projekte. 

Više romanse, ali i konflikata, možete očekivati na polju ljubavi. Moguće je da ćete biti primorani da pristanete na određene kompomise kako bi održali vezu. 
Zdravlje je dobro. 
LAV 

Tema: finansije i ljubav.

Bićete okupirani situacijama iz prišlosti više nego planovima za budućnost. Potrebna vam je podrška drugih kako bi ostvarili svoje ciljeve. 

Tokom decembra ćete morati da primenjujete ubrzaniji tempo na radnom mestu. Takođe, možete steći nove kontakte koji vam mogu pomoći u napredovanju na polju karijere. 

Finansijski prihodi mogući su iz više različitih izvora, naročito nakon 12. decembra. Imate tendenciju da trošite više nego obično. 

Stupanje u nova ljubavna partnerstva moguće je nakon 22. decembra. Ukoliko ste već u ljubavi, sledi harmoničan period. 
Vrlo ste energični. 
DEVICA 

Tema: finansijski prosperitet. 

Moguća je trenutna promena boravka. Sagledavanje prethodnih uspeha vam pričinjava zadovoljstvo, više nego planiranje novih. 

Budite prilagodljivi i oslonite se na svoju društvenost kako bi došli do određenih ciljeva. 
Usled planetarnih aspekata možete očekivati prilično turbulentan period na polju karijere. Morate biti inovativni kako biste poboljšali svoje finansije ovog meseca. 

Oslonite se na svoju harizmu ukoliko ste u potrazi za ljubavi.

Masaže mogu pomoći u oslobađanju od napetosti. Priuštite sebi dovoljnu količinu odmora. 
VAGA 

Tema: uspeh na polju finansija. 

Učite iz iskustava iz prošlosti. Ukoliko studirate sledi vrlo povoljan period za završavanje akademskih obaveza. 

Karijera nije u fokusu ovog meseca, energiju treba usmeriti na emocionalnu ispunjenost. Možete očekivati finansijski prosperitet, naročito od strane inovativnih tehnika marketinga i prodaje. Bićete kreativni. 

Harmonični odnosi sa partnerom zasnovani su na emotivnoj stabilnosti i podršci. Ako nemate partnera sledi period sa dosta mogućnosti da uđete u romantične odnose. 
Zdravlje je dobro. 
ŠKORPIJA 

Tema: fokus na finansijama.

Porodična pitanja biće važnija od ambicija na polju karijere ovog meseca. Vrlo ste energični i ne ovisite o drugih. 

Napredovanje na polju karijere biće favorizovano ukoliko se posvetite radu na sebi upisivanjem nekog dodatnog kursa ili studija. 

Imate podršku članova porodice u finansijskim poduhvatima. Vaša intuicija kada su u pitanju investicije izražena je u decembru. 

Provodite više vremena sa partnerom u zabavi i uživanju. Budite spremni na određene kompromise. Ukoliko nemate partnera, budite oprezni u odabiru istog do 21. decembra. 
Isprobajte nove fitnes rutine. 
STRELAC
Tema: fokus na polju ljubavi.

Porodična pitanja imaju prioritet nad karijerom. Imate dovoljno energije da postignete sve zacrtane ciljeve. Dominantni ste i u mogućnosti ste da diktirate uslove onako kako vama odgovara.

Ovog meseca osećate se vrlo energično. Druženje sa klijentima ili kolegama može pomoći u napredovanju u karijeri.

Povećani finansijski prihodi mogući su nakon 22. decembra. Ovo je povoljan period za investicije. Zarade se mogu dodatno poboljšati odgovarajućim finansijskim planiranjem i smanjenjem nepotrebnih troškova.

Odnosi sa partnerom su odlični, trudite se da jedno drugom ispunite želje.

Zdravlje je odlično. Bavite se sportom.
JARAC

Tema: turbulentan period.

Ovog meseca ćete imati dovoljno energije da obavite sve ono što ste planirali. Planetarni aspekti pomažu da ostanete dosledni svojim ciljevima, što neće imati najpozitivniji ishod kada su u pitanju prijateljstva i ljubav.

Finansijski prihodi su zadovoljavajući do 21. decembra, nakon čega su prilično zabrinjavajući. Situacija se poboljšava tokom narednog meseca.

Strpljenje je ključ rešavanja svakog problema, a posebno kada je u pitanju ljubav.
Višak energije usmerite na bavljenje fizičkom aktivnošću.
VODOLIJA

Tema: odličan mesec za zdravlje i ljubav.

Profesionalni ciljevi biće u fokusu ovog meseca. Težite višem društvenom statusu. Možete ostvariti zacrtane ciljeve isključivo zahvaljujući sopstvenim naporima.

Vaše interesovanje biće usmereno na polje karijere, društveni život, putovanja, duhovna i edukativna dostignuća. Uspeh je moguć ukoliko budete učestvovali u aktivnostima koja su u domenu vaših karijernih interesa. Ovo je vrlo intuitivan period za vas.

Možete očekivati finansijski prosperitet.

Život sa partnerom je pun zabave, a veza će biti harmonična. Ulažete dodatne napore kako bi se takva situacija održala.

Zdravlje je odlično. Korigujte ishranu.
RIBE

Tema: finansije i karijera u usponu.

Ambicije na polju karijere dominiraju ovog meseca. Diktirate svoje uslove, a napredovanje biće favorizovano od strane Jupitera. Biće potrebno dosta odricanja i napornog rada, ali možete očekivati pomoć od strane partnera ili raznih kontakata. Druženje sa ljudima višeg statusa može pomoći da uzvisite svoj položaj u karijeri.

U ljubavi sledi harmoničan period. Ukoliko nemate partnera, tragate za onim koji vam može pomoći u ostvarivanju vaših ambicioznih planova.

Odmorite se onoliko koliko vam bude potrebno.

Izvor Alphapisces.org

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.