субота, 22. децембар 2018.

Fool moon

Fotografija Profesionalna Astrologija.  

Treća faza, odnosno faza Punog Meseca, predstavlja fazu prihvatanja i traje sve do 28. decembra. Šta možemo da očekujemo u ovoj fazi?
Ascendent se nalazi u znaku Lava (na ovim prostorima) , a Sunce je kao vladar Ascendenta na 0° Jarca, veoma blizu vrha 6. kuće. U ovoj fazi možemo biti fokusirani na ono što želimo da izgradimo u vremenu, a što se može ticati našeg poslovnog uspeha. Sunce je u trigonu sa Uranom, vladarem 7. kuće, što nam daje podršku u partnerskim odnosima i mogućnost da u potpunosti prihvatimo osobu koja je naše ogledalo.
Mesec se nalazi na 0° Raka, veoma blizu vrha 12. kuće, poručujući nam da je potrebno da dopustimo svojim emocijma da budu ispoljene, jer u suprotnom možemo biti pogrešno shvaćeni. Osa Rak/ Jarac predstavlja veoma sudbinsku osu, pa ukoliko smo spremni da prihvatimo okolnosti koje nam dolaze, znači da smo uspeli da iscelimo sve one odnose koji su isprva mogli delovati problematično. Najveći broj odnosa nam služi kao sredstvo da se isceli sećanje predaka na njihove problematične odnose, koje oni sami nisu znali da reše. Naš zadatak je da u svako sećanje ugradimo balans koji se izražava kao lakoća.
Ovu fazu možete iskoristiti tako što ćete slediti svoj “unutrašnji glas” koji će vas navoditi i otkriti vam tajnu za kreiranje uspešnih odnosa. Budući da u ovoj fazi učimo da prihvatamo, važno je da uspostavimo bliskost, putem koje ćemo moći da prihvatimo prvo sebe, a onda i druge – što je ključ uspeha na svakom polju!
 


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.