недеља, 16. децембар 2018.

Venera sekstil Saturn

Fotografija Profesionalna Astrologija.  

Danas se na nebu formira aspekt sekstila Venere i Saturna. Ovaj aspekt će najviše osetiti oni koji ga imaju kao natalno sećanje. Šta možemo da očekujemo?

Venera udružena sa Saturnom nam nudi mogućnost da napravimo stabilnu i trajnu saradnju u svojim partnerskim odnosima, dok nam na emotivnom nivou pruža osećaj sigurnosti i zaštite. Energiju ovog dana možete iskoristiti za postavljanje osnove svih dogovora jer je ovo energija saradnje i konstruktivnosti. 

Saturn nam daje podršku da nešto traje u vremenu, dok nas Venera podstiče da se otvorimo ka lepim i kreativnim stvarima. Možemo biti inspirisani da pokrenemo kreativne projekte jer nam Saturn signalizira da je sada pravo vreme. Pratite svoj osećaj koji će vas odvesti do pravog mesta, u pravo vreme. Dopustite sebi da budete prisutni, a prošlost neka bude samo podsetnik na ono što ste sada postali – osoba koja zaslužuje bezuslovnu ljubav. 

Danas je važno da se posvetimo svome telu i omogućimo mu odmor. Osetite osećaj povezanosti i oslobodite se svega što vas sputava na putu uspeha jer cilj svake Venere je da se oseća udobno i lepo!
 
 
 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.