уторак, 23. октобар 2018.

Osobe u OVOM ZNAKU su istovremeno PROKLETSTVO I BLAGOSLOV

Titula najseksepilnijeg znaka zodijaka rezervisana je za njih. Ali pored seksepila, bije ih glas i da su užasni partneri. Ako ste ikad bili zaljubljeni u Škorpiju, ove stvari sigurno znate. Ako niste, pročitajte pre nego što bude kasno.




Škorpije važe za najseksepilniji znak 
1. Škorpije su više seksi nego išta što ste ikada videli

Zato ne pokušavajte da se oduprete. Nemate šanse. Ako maštate o seksu sa nekim kome ni ime ne znate, najverovatnije je rođen u znaku Škorpije.


2. Uvek su dominantni 

Čak i kada deluje da je Škorpija prepustila dirigentsku palicu partneru, istina je drugačija. Samo čeka pravo vreme da stvari postavi na svoje mesto.


3. Škorpije uvek pobeđuju 

Uporni su preko svake mere, povremeno i manipulativni, a uz to i snažniji od drugih. Uvek ih želite u svom timu, jer su oni džoker koji će vas dovesti do pobede.
 

4. Privatnost im je veoma važna 

Ako partner ne želi da ovekoveči vašu vezu statusom na Fejsbuku - to nije zato što vas vara. To je zato što jednostavno ne želi da se bilo ko petlja u njihove stvari, niti da sa svetom dele svoj život. Ako ste u vezi sa Škorpijom, ovo važi 10 puta više.
Oni su rođeni detektivi. Radoznali su. Uputite ih u detalje, ukoliko nemate problem sa tim. I ako imate, oni će svejedno saznati, jer će ih zanimati šta to krijete.
 
6. Intrigira ih mračno 

Ne, nisu serijske ubice (bar dok se ne dokaže suprotno), ali ih fasciniraju mračne stvari. Škorpije su poznate po tome da ih intrigiraju smrt, horor, tama, natprirodno, a nekada i okultno.





7. Smisao za humor im je problematičan

Zbog njihovog uvrnutog smisla za humor, nekada i mračnog, mogu ih smatrati bezosećajnim. Ali, ne sudite im! Opušta ih ovaj način humora, jer se tako lakše nose sa životnim problemima, kada ih svedu na nivo šale.


8. Brutalno su iskreni  


Znate kako svi govore da ih baš briga šta drugi misle o njima? E, pa, Škorpije to zaista i misle. Ne pitajte ga kako vam stoji haljina i da li ste se ugojili, ako niste spremni da čujete bolnu istinu.
 
9. Prilično su uvrnuti. Dobro, ludi 

Vi njih nećete moći da pročitate niti da predvidite šta će uraditi. Ali Škorpije umeju da "vide" budućnost i znaju šta mislite i pre nego što otvorite usta. Zaslugu za to mogu preuzeti njihove opservacione veštine i sjajna memorija. A malo i to što su ludi.




Požalite se Škorpiji da vas je neko oštetio, ili da vam se zamerio u osnovnoj školi, i oni će vas utešiti, a potom se u vaše ime osvetiti. A osveta će biti okrutna.


(yourtango.com)

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.