недеља, 21. октобар 2018.

Kada se žena umori boreći se, neće više potrošiti ni sekundu na tebe

 

Ako te voli, ona će te voljeti svim srcem ... 

Žena, kada voli, daje sve svoje srce i dušu. Ona će bez straha dati svu sebe, biće s tobom istinska, ništa neće kriti od tebe. Kada te voli, uvijek ćeš biti na prvom mjestu, bez obzira što mora staviti sebe na drugo.  
Žena štiti svoju ljubav tako žestoko kako niko drugi to ne može. Žrtve, na koje je samo ona sposobna da bi razumio koliko te voli, jednostavno su potresne.
​Takva žena će postati tvoja snaga. To će biti za tebe oslonac, kada budeš padao. Ona će ti biti pouzdano rame, tvoj raj. Osvijetliće tvoje najbolje strane, kada sumnjaš u sebe, biće razlog da ponovo staneš na noge. Omogućićeti da nađeš utočište u svojoj duši. Ono što nijesi mogao naći u sebi i drugim, uprkos svim naporima. 

Njena ljubav će te štititi od cijelog svijeta. U njenim zagrljajima naći ćeš duševni mir koji si tražio, a kada je dodirneš, osjećaćeš da je sve u redu dok je ona pored. Ali, ako se prevariš i prihvatiš sve ovo kao dato, ona će ti oduzeti to sa istom strašću kojom ti je ranije dala.

Zato što je dovoljno jaka da ti da svoje srce, dovoljno je jaka i da ga vrati i ostavi te. Ne dozvoli sebi da budeš lakomislen sa njom. Kada shvati da je sve gotovo s tobom, ona može samo da izađe na vrata i nikada se ne vrati. Prije nego što shvatiš to. I nikakvi tvoji postupci i riječi je neće vratiti.

​Ako iznevjeriš njeno poverenje, shvatiće da ti je uzaludno vjerovala, mislila da si vrijedan njene ljubavi. Ona će ti okrenuti leđa i možda je više nikad nećeš vidjeti. Neće se plašiti da ode od tebe baš kao što se nije plašila ni da te voli.

Njena ljubav nije nešto prolazno. Jedinstvena je, to je velika rijetkost. Ona neće moći da izdrži takvu izdaju i da te ponovo voli istom snagom, kao da se ništa nije dogodilo. Ona vjeruje u svoju ljubav. Vjeruje da može učiniti svog čovjeka srećnim.

I zato neće trošiti više vrijeme na tebe kada joj daš da osjeti da je lako zamjenljiva. Kao da ti je i bez nje dobro. Bićeš šokiran hrabrošću i odlučnošću sa kojom te je potpuno uklonila iz svog života.

Ona lako može ići dalje bez tebe. Kada je započela vezu s tobom, znala je da to neće biti lako. Znala je da neće sve biti idealno. Ali vjerovala je da zaslužuje čovjeka koji će joj uzvratiti, koji će je voljeti više nego bilo koga, jer je tako ona voljela. Ona ne zahtijeva ideal, ona može živjeti sa tvojim nedostacima, ali neće tolerisati, ako osjeti da je za tebe samo igra. 
 
Ako vidi da je uzalud trošila svu ljubav koju ti je dala, tada će umjesto da te zagrli i čuva tvoje srce kao zenicu oka, pobrinuti se da budeš daleko od nje što je moguće više i nikada više nećeš biti uzrok njenog bola. Nikada. Možda raskid sa onim prema kome je osjećala toliko snažnu ljubav, za nju neće biti lak, ali ona može da uradi to i radi. Ona zna da će biti bolno, ali i shvata da bira između bola rastanka i bola da posveti sebe nekome ko joj ne uzvraća. Lakše je prekinuti takve jednostrane odnose nego ih nastaviti.
Ona radije odlučuje da bude sama, ako mora ići na to, nego da otvara svoju dušu, gledajući kako ti ne otvaraš svoji ni na pola. To joj nije dovoljno. Žena se više neće boriti za tebe ako shvati da je to bezizlazni položaj i vrijeme da ode.

Prevod teksta: http://www.cluber.com.ua/lifestyle/lichnaya-zhizn/2018/09/kogda-zhenshhina-ustala-borotsya-ona-ne-potratit-na-tebya-bolshe-ni-sekundyi/

Prevela: Beba Muratović -
Bebamur.com

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.