уторак, 23. октобар 2018.

7 znakova svog čovjeka

Picture  

Nedavno su me pitali kako prepoznati svog čovjeka. 

Prva stvar koja mi je pala na pamet bila je radost. Svi zaljubljeni prvo osjećaju euforiju, tako rade hormoni ljubavi. Radost zbog susreta sa svojim čovjekom drugog roda je radost zbog toga, što taj čovjek postoji na zemlji.
Kako prepoznati svog čovjeka

​On je takav, sa svim svojim kvalitetima, sposobnostima i karakterom, živi u ovom svijetu.  To nije toliko radost zbog sebe: "Koliko mi je dobro s njim", koliko zbog toga kako je dobro što on uopšte postoji.

Sa svojim čovjekom, naravno, želite biti u vezi, ali nijeste smrtno vezani za taj  rezultat. Dobro ti je kada je njemu dobro. Čak i ako je nemoguće  da budete zajedno, srećni ste što njegova duša živi i nalazi sreću.

Sa svojim čovjekom osjećate prihvatanje, kojeg možda nikad nije bilo u vašem životu. Prihvaćeni ste  u  cjelini, u bijesu, u histeriji, ponekad kada nijeste baš  lijepi, kada nijeste pametni, kada se stidite i sebični ste, uopšte, kada ste živi i nesavršeni. Međutim, svoj čovjek -  samo  može reći iz dubine svoje ljubavi  gdje ti odstupaš, gdje mu pričinjavaš bol.

Sa svojim čovjekom postaješ viši, kao ličnost. Razvoj se odvija u mnogim oblastima. Sa   svojim čovjekom se u potpunosti otkrivaju sposobnosti, formiraju sopstveni ciljevi i planovi, ostvaruje se profesionalni napredak, ženstvenost / muškost se otkriva u potpunosti, sfera interesovanja i hobija se širi. Sa svojim čovjekom se osjećaš cjelovito, potpuno, samopouzdano.

Sa svojim čovjekom si spokojan. To ne znači da su ljudi  oslobođeni od svađa i sukoba, to znači da postoji osjećaj duboke smirenosti, kao da je duša našla svoje sklonište. Konflikti se ne razdvajaju, već razvijaju ličnost partnera i same odnose.

Sa svojim čovjekom ne postoje tradicionalno muško-ženske igre, čak ni u fazi zbližavanja. Flert, koketrija -  svjesna manipulacija i izazivanje bola - ne postoje. Komunikacija se odvija sa osjećajima važnosti i ravnopravnosti. Igre za moć potčinjavanja mogu biti samo u fazi  odrađivanja svojih nesvjesnih scenarija.

Sa svojim čovjekom raste svjesnost. Suptilnije osjećaš, jače doživljavaš život. Više razumiješ sebe, otkrivaš bolno i nesvjesno,   sa razumijevanjem  se odnosiš prema svojim traumama. Prihvatanje se proteže na iskustvo i na to teško što je bilo u njemu. U određenom smislu, ljudi u takvom paru  iscjeljuju jedan drugog. 

Sresti svog čovjeka je velika sreća i  veliki ispit. Da biste dobili sve što je opisano od drugog čovjeka,   treba da naučite da to dajete. U suprotnom, bez obzira koliko da želite  taj susret, nećete biti spremni za njega. Taj susret će otkriti vaše uobičajene šeme i modele i zahtijevati da ponovo razmotrite svoja uvjerenja. Ali sreća, koju donose odnosi sa svojim čovjekom vrijedi tog duševnog rada.
Volite i budite voljeni.

Autor: Lilija Ahremčik


Prevod teksta: http://www.transurfing-real.ru/2018/03/7_13.html

Prevela: Beba Muratović - Bebamur.com

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.