среда, 24. октобар 2018.

Ljudi koji su sudbinom predodređeni se ne gube

Ponekad je teško kontrolisati sebe kada ste sami već dugo vremena i konačno sretnete čovjeka koji vas natjera da povjerujete u ljubav. 

Iako ne treba da kriješ ili umanjuješ svoja osjećanja, ne treba ni da ih samo ti jedina ispoljavaš.
​Na kraju, ako ti je on sudbinski predodređen, ne moraš trčati za njim - on će biti pored tebe. 
​1. Ako ti dozvoli da odeš, to je njegov gubitak.

Izbjegla si puno stresa i iskustava, omogućila da se sve odvija na prirodan način, umjesto da pokušavaš da ga prisiljavaš. Ako on dozvoli da se odvojite, znači da treba da ideš - što dalje od njega. Ne možeš privući momka sa kojim ti nije suđeno da budeš. Sačuvaj snagu za toga ko će zaslužiti tvoju pažnju.

2. Ti si iznad toga, da trčiš za muškarcem.

Treba da imaš dovoljno samopouzdanja i vjere u sebe da znaš da kad sretneš svog čovjeka, sve će se događati samo od sebe od samog početka. Da, nema savršenih odnosa, ali kada se govori o temelju, to ne treba da je teško. Ne moraš sve činiti da bi zainteresovala njega.

3. Pravim muškarcima nije potrebna trka.

Pravom muškarcu ne treba da igraš igrice ili da laskaš njegovom egu, da bi ga pridobila za sebe. Zreo muškarac zna cijenu snažne, nezavisne i odrasle žene, i neće te odgurnuti tek tako, samo da te natjera da trčiš za njim. Ako želiš srećne odnose, sve počinje od toga da budeš srećna sama i dozvoliš pravim ljudima da uđu u tvoj život i ostanu u njemu po sopstvenoj želji.

4. Sudbina ima svoje planove.

Najljepše ljubavne priče se dešavaju, jer im je suđeno da budu, a ne zato što su ih prisilili. Neki vole da stalno dobiju zabranjeno, ali ako on i dalje bježi od tebe, zašto to raditi?

​5. Zaslužuješ muškarca koji će se boriti za tebe.

Ti zaslužuješ toga ko će se potruditi da pokaže koliko si mu važna, ne treba da prihvatiš ništa manje od toga. Ako ti se čini da se udaljava svaki put kada mu se približiš, da treba da se trudiš još više da sačuvaš odnose, zaustavi se. Pogledaj sve realno. Da li se on isto toliko trudi kao ti?




6. Ako se stvarno sviđaš muškarcu, ništa ga neće spriječiti da to pokaže.

Istina je da muškarci ne kriju osjećanja kada ih imaju. Zato što se plaše da žena njihovih snova može poći drugom, ako pomisli da su ravnodušni. Tako ako moraš da trčiš za muškarcem, onda ga ne zanimaš.


7. Bolje je da se prihvati gorka istina.


Možda je teško prihvatiti, ali to je tačno. Ako trčiš za nekim, znači on bježi od tebe. Gdje je tvoje dostojanstvo i poštovanje sebe? Ako bježi, pusti ga da pobjegne.



Picture

​8. Pravi muškarac će biti tvoj.

Kada upoznaš svog pravog muškarca, treba da osjećaš najbolje emocije, a ne da juriš nekoga ko se posebno ne interesuje za tebe - ovo nije baš prijatno. Samo zapamti da ako je on tvoja sudbina, nećeš morati da trčiš za njim.


Prevod teksta: https://cluber.express/527/

Prevela: Beba Muratović  - Bebamur.com

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.