уторак, 23. октобар 2018.

Danas počinje vladavina Škorpije: Zbog čega su one KRALJEVI SEKSA?

Vladavina Vage se završava, a danas počinje vladavina Škorpije i trajaće do 21. novembra. Ovaj znak prate brojne predrasude, među kojima je glavna ona koja kaže: "Opasan kao Škorpija", ali istina je potpuno drugačija. Pripadnike ovog znaka krase potpuno suprotne osobine. Prati Škorpiona i mišljenje da je najbolji u seksu. I to je 100 odsto tačna procena. 


Zbog čega su Škorpije rođene za seks
Osobe rođene u ovom znaku predodređene su da imaju vrhunsko seksualno umeće. Prvo, za to je kriva njihova vladajuća planeta Mars koja predstavlja energiju i strast.
Boja marsa je crvena, simbol akcije i (ponovo) strasti. Ova planeta vlada Škorpijom jačajući intenzitet njene seksualne energije.

Zanimljivo je da Škorpijama vlada i Pluton, planeta koju prate oprečni komentari. Za Pluton se kaže da pokreće negativna osećanja, naše strahove i opsesije. Međutim, on ume da deluje i na veoma pozitivan način, pa da nas pokrene na razmišljanje i na suočavanje sa sobom, da zakorači dalje od površnih analiza i da nam pomogne da upoznamo sebe.
I da, Pluton donosi neverovatnu privlačnost, jača libido, ističe našu seksualnost. I tu se ispoljava njegova veza sa seksualnom snagom Škorpije.


Seks i emocije 

Škorpija je osmi znak horoskopa i njegova je osma kuća u zodijaku, koja, između ostalog, predstavlja naš seksualni život.
Ipak, ne bi ovaj znak bio toliko vešt u seksu da nije najsenzualniji znak.  Sve oseti Škorpija i obraća pažnju na sve. Posle ovoliko priče o seksu, neko bi, vođen predrasudama ili možda realnim procenama, pomislio da one ne mare za emocije. Ali one žive za njih! Samo što ih teško ispoljavaju i umeju da ih čuvaju samo za sebe. 

Šta nam donosi vladavina Škorpije
Od 23. oktobra do 21. novembra ostali horoskopski znaci osetiće vladavinu Škorpije tako što će primetiti da njihove želje za seksom rastu, da ih s vremena na vreme muči implusivnost, da im ne prijaju ozbiljni razgovori, ali da su spremni za realizaciju planova i za nešto novo u životu. 


Škorpija je i ovo
Pored izražene želje za seksom i sjajnim seksualnim umećem, Škorpije krasi i odlučnost, iskenost, pravičnost, odlične liderske sposobnosti.
Veoma su lojalne i prijateljstvo izuzetno cene. Umeju da budu i veoma nepoverljive jer ne podnose laž.


Zanimanja stvorena za Škorpiju
Za ovaj znak kao idealne profesije navode se: naučnik, lekar, istraživač, moreplovac, detektiv, policajac, menadžer i psiholog.
Nikada prve ne ulaze u sukobe i ne započinju svađe, međutim, ako naljutite Škorpiju ili je izneverite, ume da uzvrati, odnosno da vam ne oprosti.
Njena mana je to što zna da bude i izrazito ljubomorna.
Okolina često ume da Škorpije posmatra kao tajanstvene osobe jer one teško pokazuju sve ono što nose u sebi. Možda ih zbog toga ova rečenica najbolje opisuje:
 
"Toliko toga poseduje jedna Škorpija, toliko toga se krije u njoj, da za otkrivanje nije dovoljan ni ceo život".
 
Poznate Škorpije

Priču o Škorpijama upotpunjuju poznate Škorpije: Ana Ivanović (06.11.1987), Bora Đorđević (01.11.1952), Ljubiša Samardžić (19.11.1936), Demi Mur (11.11.1962). 

Izvor Zena.blic.rs

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.