петак, 29. септембар 2017.

Venera i Mars na novom randevuu u oktobru 2017.





0a7f51461fe191b03f83dc70fcedc35e
Ne dešava se tako često da se dva kosmička ljubavnika – Venera i Mars – sastanu na zvezdanom nebu. Ove godine to će se dogoditi 5. oktobra, a zatim tek 2019. Poslednji ovakav susret odigrao se još u novembru 2015. Sve vreme svako je išao svojim putem, da bi se sada ponovo sreli.
Venera je nosilac ženske energije, a Mars muške. Kada dođe do njihove simbioze, koristi mogu biti neverovatne. S obzirom na to da su ove dve planete kosmičke srodne duše, možda ćete poželeti da sumirate svoj ljubavni život od njihovog poslednjeg sastanka do danas, kako biste uvideli neke obrasce, ako postoje. Možda ćete uvideti da se završava neki bitan ciklus na polju ljubavi, ili da ste spoznali neki viši način gledanja na partnerstvo i ljubav uopšte.
Pošto se radi o kosmičkim ljubavnicima, randevu između Venere i Marsa ne odnosi se isključivo na romantičnu ljubav, već na ljubav generalno. A i zato što se sve odvija pod okriljem Device, u svima nama biće izraženija ženska energija. To ne znači da Mars neće tražiti svoje, tj. akciju i delanje, zbog čega ćemo ponekad gubiti dodir sa našom nežnijom stranom, ali sve je u balansiranju. Jer upravo je balans ove dve energije recept za idilu, harmoniju, ono čemu prirodno težimo. Iako se da primetiti da u svetu preovlađuju agresija, ratovi, pohlepa, ugušena kreativnost, nedostatak saosećanja i povezanost, nebeski susret ovo dvoje upravo nas podseća da to ne mora biti naš put, jer nije jedini put. On nas podseća da preorganizujemo te dve energije, usmerimo ih tamo gde će biti najproduktivnije.
Da biste pojačali mušku energiju u svom životu, treba da:
  • Stojite iza sebe tokom svih izazova,
  • Idete napred ka svojim ciljevima,
  • Pokazujete osećanja drugima,
  • Suočavate se u konfliktima a ne gurate ih pod tepih,
  • Štitite i podržavate svoje voljene.
Da biste pojačali žensku energiju u svom životu, treba da:
  • Otvorenog srca slušate svoju intuiciju,
  • Sasoećate sa drugima tako što se postavljate u njihovu situaciju,
  • Birate ljubav a ne agresiju i nasilje,
  • Oslobađate svoju kreativnost bez bojazni,
  • Provodite što više vremena u prirodi.
Naravno, nije svima isti balanas, odnosno ne treba svi iste napore da ulažu u svoje energije, već da pronađu svoju meru, a ono dvoje gore prilikom svog randevua će u tome dati bezrezervnu podršku.

tekst u celosti preuzet sa Alphapisces.org

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.