среда, 6. септембар 2017.

Nevjerovatno! Neke riječi izazivaju mutageni efekat čudovišne snage

Picture  

Naučnici su došli do zaključka da DNK usvaja govor i misao čovjeka. Svaka izgovorena riječ - nije ništa drugo do genetski program, koji može suštinski da promijeni vaš život.
Drugim riječima, čemu je čovjek izložen, od toga na kraju i stvara nasledne programe.

​DNK molekuli koji su odgovorni za nasleđe, primaju zvučnu informaciju kada samo razgovaramo ili slušamo nečiji razgovore. 
DNK takođe prima svjetlosnu informaciju kada čuteći čitamo, ili gledamo nešto. Pri tome neki razgovor ili tekst ozdravljuje nasleđe, a drugi je traumira.

​Akademik Medicinsko - tehničke akademije nauka, član Njujorške akademije nauka P.P. Garjajev smatra da pomoću verbalnih misaonih formi čovjek gradi svoj genetski aparat.

​Ispostavilo se da molitvene riječi pobuđuju rezervne mogućnosti genetskog aparata. Molitvama su mnogi sveci izliječili beznadežne bolesnike. Blagoslov svetih proširio se na nekoliko generacija.

A prokletstvo uništava talasne programe, što znači da narušava normalan razvoj organizma. Zombiranje, kletve, majčino prokletstvo mogu da liše čovjeka volje, zdravlja, pa čak i samog života, samo zbog kvaliteta svog glavnog instrumenta, riječi.

A sada glavni zaključak naučnika: talasna genetika tvrdi da genetskom aparatu čovjeka nije važno da li njegov vlasnik misli, čuje ili čita. Pošto se bilo koja informacije može utisnuti u tzv. talasni genom.

Pri tome DNK aparat nije u mogućnosti da razlikuje od koga dobijate informaciju, da li je to živi sagovornik ili TV ekran. DNK molekuli su u mogućnosti da razmjenjuju tu informaciju pomoću akustičnih i elektromagnetnih talasa.

​Ali najupečatljivije je da su u svojim eksperimentima naučnici riječima izazvali mnoga "čuda", ili genetske efekte. Naučnici su stvorili aparat koji pretvara ljudski govor u elektromagnetne talase koji mogu da utiču na molekule nasleđa - DNK.
Picture
Ispostavilo se da neke riječi izazvaju mutageni efekat čudovišne snage.

Deformišu se i kidaju hromozomi, geni zamjenjuju mjesta. Kao rezultat toga, DNK počinje da proizvodi neprirodne programe koje replicira organizam, prenosi potomstvu program samouništenja. Prema riječima stručnjaka, ove čudne riječi izazvaju mutageno dejstvo, slično onom koje izaziva izlaganje radijaciji snage od 30 hiljada rengena! Strašno je čak i pomisliti šta se dešava sa čovjekom posle takvog verbalnog uticaja, ako se 50 rengena smatra smrtonosnom dozom za njega.

Srećom, ovi eksperimenti su sprovođeni na sjemenu biljke Arabidopsis. Ono je skoro svo uginulo. A oni koji su preživjeli postali su genetske nakaze, koji nijesu mogli da programiraju razvoj zdravih organizama. Njihovo potomstvo je potpuno degradiralo tokom nekoliko generacija.

Naučnike je najviše iznenadilo to da mutageni efekat nije zavisio od sile uticaja. Oni su riječi nekada govorili glasno, nekada tiho, a ponekad šapućući jedva čujno, a dobijali su iste rezultate.

​Možda aparat pojačava energiju zvučnih vibracija? To je isključeno: aparat je radio na dvije AA baterije, koje se obično stavljaju u džepnim baterijskim lampama. Za efekat od 30 hiljada rengena treba stvoriti napon hiljadama puta viši od onoga što mogu da daju ove baterije.
Tekst u celosti preuzet sa sajta Bebamur.com

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.