субота, 30. септембар 2017.

Mesečni horoskop za OKTOBAR 2017.


okt

POSAO I KARIJERA:

Deseti mesec donosi znatne nagrade svim vatrenim znacima koji iskorače iz svoje zone komfora. To će posebno osetiti osobe rođene u znaku Ovna, koje treba da se odvaže na takav rizik, pogotovo na polju karijere. Ne treba se ustručavati sa novim idejama, jer u narednom periodu svi potencijali su na njihovoj strani. Iako može delovati da stvari ne idu po planu, ne savetuje se odustajanje, već istrajnost. Lavovi će biti pod nešto jačim istraživačkim uticajem, što znači da će svoju energiju usmeravati na sticanje novih znanja i veština koje će verovatno imati više veze sa nekim potencijalnim poslom o kome duže maštaju. Svakako imaju punu podršku zvezda tokom ovog meseca na tom putu. Strelčevima se smeši poslovna promena, bilo na postojećem poslu u vidu unapređenja ili neko sasvim novo radno mesto u novoj firmi. Šta god da je slučaj, to će zahtevati dodatni napor, ali koji će se početkom već sledećeg meseca i te kako isplatiti, i na ličnom i na finansijskom planu.

Bikovi, Device i Jarčevi će prve dane oktobra provoditi nešto mirnije u odnosu na period koji je iza njih. Pogotovo se Bikovima savetuje da predstojeće nedelje iskoriste za unapređenje kolegijalnih odnosa, jer su do sada bili previše fokusirani na posao, pa sada mogu da odahnu i posvete se team buildingu. Devicama i Jarčevima se apetit za novim poslovnim izazovima značajno povećava sredinom meseca, kada će imati realni presek svojih rezultata i potencijala.
Za Blizance je oktobar na polju posla definitivno novi početak. Obilje novih projekata koji sa sobom donose i veći angažman, ali i veću odgovornost, ono čemu su prethodnih meseci težili s namerom da pokažu i dokažu koliko su dorasli novim izazovima. Vagama je stanje na polju karijere i posla najnepredvidljivije. S jedne strane toliko šansi, ali one kao da izmiču pred njihovim i očima i prstima, a sa druge jedna dosadna rutina iz koje kao da nema izlaza. Njima se savetuje malo strpljenja, jer odluka brzinski donesena može da im se obije o novčanik. Vodolije će toliko biti okupirane poslom da neće imati vremena ni za šta. Bilo bi dobro da ipak nađu neki balans kako kasnije ne bi imale drugih problema.

Vodeni znaci, a naročito Rakovi, tokom oktobra biće okupirani dugoročnim planiranjem. Tu je reč o postavljanju novih ciljeva, kalkulacija, svođenju računa. Sve što budu započeli u narednom periodu imaće odjeka u daljoj budućnosti. Ribe će na poslu imati malo više stresa od uobičajenog jer su moguće nepredviđene situacije, poput otkaza kolege ili premeštaja u neki drugi sektor. Za Škorpije sledi manje-više rutinski mesec na poslu bez bitnijih oscilacija.

ZDRAVLJE:

Kada je zdravlje u pitanju, svim znacima se savetuje dodatni oprez zbog predstojećih zahlađenja koja nužno sa sobom donose i veće rizike za obolevanja od gripa i sličnih napasti. Dakle, malo više vitamina i utopljavanja nije naodmet kako bismo ostali sveži i otporni. Ovnovi bi trebalo da istraju u svojim dobrim navikama poput treniranja i umerene ishrane, jer postoji tendencija ka preterivanju u kaloričnoj hrani. Sa druge strane, Blizancima je krajnje vreme da se ugledaju na malopre pomenute. Tokom oktobra biće energetski podupreti da se uhvate ukoštac sa zdravim navikama pa će se iznenaditi koliko je zapravo lakše u praksi nego u teoriji. Jarčevi bi posebno trebalo da pripaze na svoje “baterije”, jer od jurcanja tamo-vamo skloni su pregorevanju, pa je svakako bolje sprečiti nego lečiti. Rakovi usled nagomilanog stresa trebalo bi da potraže novi vid opuštanja poput joge i meditacije. Iako navikli na brz tempo, ova promena bi mogla da im ukaže i na taj drugi, mirniji svet. Isti savet bi mogle da poslušaju još i Device, Strelčevi, Vage i Bikovi. Takođe, ako se bilo koji znak već neko vreme premišlja da li da ode na sistematske kontrole, vreme je idealno da zakaže svoje preglede.

LJUBAV:

U romantičnom oktobru najmanju šansu za romansu imaće samo oni koji romansu neće hteti. Singl Ovnovi bi trebalo da potraže partnera sa istim pogledom na svet, jer su malo umorni od traganja za svojim suprotnostima, za razliku od onih u vezi koji bi malo avnature. Lavovi bi prvi put mogli da osete izvesnu nelagodu kad su njihovi partnerski odnosi u pitanju, pa da savet potraže od nekog neutralnog. Ovo ima smisla samo ako je u pitanju neka nova faza u vezi, tj. viši nivo. Strelčevi bi mogli da naiđu na ljubav svog života i to tamo gde se najmanje nadaju. Nešto što će zaličiti na nebitno poznanstvo ima tendenciju da se pretvori u ozbiljnu međusobnu zainteresovanost. Obratite pažnju.

Za razliku od njih, Bikovi bi trebalo da se opuste i uživaju u prolaznom, bezopasnom flertu. Tako će biti uigrani za nešto veliko što im se sprema tokom narednih meseci. Poslovno orijentisane Device nešto neće mariti za ljubav, više će gledati da sebi ugode na ovaj ili onaj način, a drugu polovinu će staviti po strani do daljnjeg. Jarčevi mogu da se opuste i puste nekoga u svoje srce, jer sa svojim partnerima su načisto tokom ovog meseca, bez bojazni od prevare ili bilo kje vrste izneveravanja.

Rakovi definitivno tokom narednog perioda treba da zaokruže neke stare priče. Ako imate nešto nedorečeno sa nekim ko vas još pomera iz težišta, zaboravite na principe i ponos. Uzmite stvar u svoje ruke, jer sve i zavisi od vas. Ribama sledi mesec uživanja jer su prethodno sa svojim partnerom postavljali temelje upoznavanja i poverenja. Škorpije će imati jako ispunjen socijalni život u oktobru, kada će upoznati i dosta novih ljudi na raznim stranama. Sada će prvi put imati uvid u to šta zaista žele od svog partnera, odnosno da li je vredno ostajati u postojećem odnosu ili potražiti novi.

Vage će poput Devica biti zainteresovanije za druženja sa prijateljima. Ljubavisanje i sve što ima veze sa romantikom sada će im biti manje važno. Čak i one Vage u vezama tražiće od partnera malo više slobode i naezavisnosti. Blizanci će morati tokom oktobra da kalkulišu sa svojim rečima i osećanjima zarad mira u kući. To je samo jedna prolazna faza koju je bolje da isprate u tišini nego da ispravljaju krive drine. Vodolijama će njihovi partneri ovog puta zadavati više glavobolje nego lepih trenutaka, ali svakako treba da se zapitaju da li su sami odgovorni za takav odgovor. Ukoliko je odgovor potvrdan, vreme je za samoispitivanje i otvoren razgovor sa drugom stranom.

Izvor  Aalphapisces.org


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.