петак, 1. септембар 2017.

HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017

OVAN: 
Mars u znaku Lava donosi vam i dalje povoljnu energiju , daje vam mogućnost zabave i provoda kao i dobro zdravlje. Od 04.09 prelazi u znak Device i vaše prirodno šesto polje tako da se akcenat prebacuje na posao i zdravlje.Imali ste priliku da se tokom leta zabavite a sada tokom septembra i oktobra da napredujete na poslovnom planu .
Venera u znaku Lava pravi odličan trigon na vaš znak i šalje pozitivna uticaj na emotivni plan.Ovnovi sada više nego ikada imaju mogućnost za trudnoću, brak, zajednički život .
Jako dobri tranziti su vam dati, šta ćete uraditi sa njima zavis od vas.


BIK: 
Kvadrat stelijuma planeta -Kvadrat,asepkt borbe i prevazilaženja problema može vas dovesti do zida i naterati na krupne životne promene, po sistemu „više se ovako ne može“ i najbolje bi bilo da menjate ono što ne valja . Međutim već od 04.09 brze planete prelaze u trigon na vaš znak i septembar može biti sjajan mesec za Bikove, što ste zaista zaslužili . Mnogo je neprijatelja, mnogo je prepreka, ali mislim da bi tokom septembra mogi da odigrate najbolje i uredite svoj život kako vam najviše odgovara.Radi se o polju ljubavi koje će biti afliktovano pa bi trebalo da konačno neka prava ljubav dođe u vaš život .Jer kao što znamo Bik sve može ali ako nedostaje ljubavi više nego drugim znakovima to jako fali.
Oprez sa zdravljem ,kontrole, pregledi.
Na poslovnom planu ostvarenje nečega što ste dugo planirali.


BLIZANAC: 
Od 10.09 uspećete da raspletete neke stvari koje su vam zagorčavale život u proteklim danima a tiču se reči, dogovora, dokumenata .Septembar vam donosi smirenje, stabilizaciju , lepa dešavanja u vašem domu ili u vezi nekretnina .Jupiter je i dalje u najboljem mogućem aspektu na vaš znak pa to iskoristite za sve one krupne stvari koje ste hteli da uradite, ostvarite...
Ljubavni život može biti jako zanimljiv onima koji su sami, upoznajte nekoga na putu, preko interneta, negde u prolazu, na trafici, kod komšija i sl .Oni koji su već u braku, vezi, mogli bi otići na zajedničko putovanje .


RAK: 
Stelijum planeta u drugom polju daje mogućnost zarade, nekih ekstra prihoda, ili početak privatnog biznisa. Od 10.09 kreće vam period u kome ćete se dosta kretati ,putovati, baviti poslovima koji podrazumevaju komunikaciju,putovanja,edukaciju.Dobro za one koji polažu ispite .Takođe i kada je ljubav u pitanju neku zanimljivu osobu možete upoznati preko posla , ili na mestu gde podižete ili uplaćujete novac.
Malo više pripazite na organe za varenje .


LAV: 
Stelijum planeta u vašem znaku u ovom periodu doneo vam je mnogo dešavanja, sada vam Venera ide sazvežđem a Mars i Merkur odlaze tako da se situacija stabilizuje.Dobro je za ljubav tokom celog septembra , mogu vam se desiti značajne veze, iznenadne ali pune emocija i sa šansom da traju dugo . Od desetog septembra povoljnosti na poslu i pristiže vam novac . Iskoristitete sada ove dobre tranzite jer kasnije Jupiter ide u kvadrat pa ćete se cele 2018 boriti i rešavati zadatke koje stavljaju pred vas,ali kruna svege će na kraju ipak biti Jupiterov trigon koji vam od jeseni 2018 obasjava život .
Ako imate problema sa srcem i,ili kičmom pripazite na to .


DEVICA:
 Dosta konfuzno, Merkur retrogradan u vašem prirodnom dvanestom polju što vam sada može praviti totalni haos oko svega što on simboliše a to su dokumenta, dogovori, putovanja.Ali na sreću već 04.09 kreće direktno a 10.ulazi opet u znak Device i time počinje izuzetno dobar perid za vas.Mars takođe od 4.tog u vašem znaku tako da su sve to ozbiljni tranziti koji uz vaš rad i marljivost mogu da vam obezbede uspon ,napredak i uređivanje života na najbolji način . Ljubav ili je tajna ili ne pokazujete osećanja .Ali od 20.09 to postaje konkretnije .
Ako postoje hronični problemi sa kičmom i ,ili srcem to kontrolišite .


VAGA: 
Jupiter i dalje ide kroz vaš znak i nosi tu pozitivnu energiju koju ste ili iskoristili ili ćete se tek negde za koju godinu osvrnuti i videti koliko je šansi zaista bilo . Sada još uživajte, od oktobra vas očekuje rad ali i zarada. Septembar je pun tračeva, spletkarenja i to je nešto što će vas prilično nervirati, ali na to ste u velikoj meri i navikli tako da neće preteško pasti.Prekontrolišite zdravlje, najviše bubrege i organe za varenje a i šećer u krvi .
Na ljubavnom planu očekuju vas jako lepi trenuci,zapravo ceo septembar vam donosi romantiku, osobu koja vam želi ugađati, nešto za pamćenje u svakom slučaju .Nekim Vagama od 20 septembra moguća tajna veza.


ŠKORPIJA:
Puno dešavanja vezanih za inostranstvo do desetog septebra,tako da sve što sa time ima veze rešite u tom periodu.Nakon toga kreće period u kome ćete puno raditi i imati napredak na poslu . U Oktobru u vaš znak dolazi Jupiter najveći benefik Zodijaka i time počinje najboljih godinu dana za vas.
Pripazite da ukoliko ste u vezi ne pokvarite nešto što bi moglo biti dobro,tek od desetog septembra donosite odluke.Oni koji su sami mogu zapčeti nešto ovih dana što bi ih posle skupo koštalo ili barem pravilo probleme. Zato za ljubav od desetog septembra mnogo bolje vreme.
Mogući problemi sa bubrezima i organima za varenje, pripazite na to .


STRELAC:
 Jako povoljan period za vas bez obzira što je Satrun u vašem znaku ali i on konačno ide direktno i odlazi u decembru iz vašeg znaka. Septembar će obeležiti Venera u trigonu koja vam daje mogućnost za lepa dešavanja na polju ljubavi .Možete započeti nešto što će kasnije biti vaša najvažnija ljubav u životu. Dosta druženja, okupljanja sa ljudima istih interesovanja.Takođe u septembru i oktobru pomoć od strane drugih , napredovanje kroz protežiranost. Od oktobra Jupiter ide u znak Škorpije i polako ta velika ,moćna energija počinje svoj put ka vama , dolazi vam u novembru 2018 i osvetljava vaš znak, vaš život ...Imate zbog čega biti zadovoljni .

JARAC: 
Od desetog septembra puno dešavanja na polju ljubavi , posla. Nečega što se tiče inostranstva, dobro za one koji polažu ispite . Lepi dani , godine zapravo, vam dolaze.Od oktobra Jupiter u aspektu od 60 stepeni na vaš znak jako povoljno za posao, od decembra Saturn vaš vladar vam dolazi u znak ,epohalna promena na bolje. Sve ste to zaslužili .
Kada je emotivni život u pitanju , vi ste strastveni ljudi , a septembar vam upravo to donosi , neku strastvenu vezu, puno emocija,prvilačnosti...sve to će vas prilično razdrmati.
Ako imate hroničnih problema sa srcem i,ili kičmom to prekontrolišite .


VODOLIJA:
Ovih dana je sve konfuzno u vašim životima ali se situacija stabilizuje već od desetog i na dalje ćete imati mnogo jasniju sliku o svemu i ideju kako se treba postaviti u celoj priči . Bavićete se novcem u naredna dva meseca do novembra, neki će stizati ,neki se trošiti , ali će akcenat biti na tome .
Što se tiče ljubavi moguće je da upozante neku osobu koja će promenti vaš život i uneti novu energiju . Oni koji su već u braku ili vezi osvežiće odnos .
Ako imate hroničnih problema sa varenjem onda na to obratite pažnju .


RIBE: 
Sada akcenta ide na vaše polje braka , veza i partnerskih odnosa. Mnoge Ribe će ulaziti u brak ili završavati loše brakove . Udruživanje vam odgovara i na polju posla . Od oktobra Jupiter dolazi u trigon na vaš znak čime vam počinje najboljih dvanaest meseci kakve niste još odavno imali .Totalna revitalizacija, uspeh, napredak, sretna dešavanja .
Pristiže vam i novac tokom septembra a oni koji su sami mogu nekoga upoznati preko posla .


 Dijana Lukic Astro

Сродна слика 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.