субота, 30. септембар 2017.

OVIH DANA tenzija u kosmosu:

Usporimo ritam, ne odgovarajmo na eventualne provokacije, prozivke, tuđe jake impulse, ne donosimo brze, ishitrene zaključke, narednih nekoliko dana, budimo svoj na svome, okrenuti svojoj unutrašnjoj prirodi, svojoj Suštini, crpeći odatle neizmeran mir i snagu.

Trenutno je Mesec u Vodoliji, vodolijska impulsivna provokativna, inađijska egzaktna opozicija Urana u Ovnu i Jupitera u Vagi, Saturna u trigonu sa Uranom, trigon Severni Mesečev čvor u Lavu. Južni Mesečev čvor je u Vodoliji, u sektilu sa Uranom. Mesec u Vodoliji je, po svojoj nepredvidivoj prirodi sličan ovoj opoziciji.
 

Naravno, da Mesec u Vodoliji ima svoje kvalitete, kao i ova opozicija nazvana, (uz to napeta pozicija, kvadrat Marsa i Saturna) sve zajedno: "pazi, visok napon", diže energiju, pokreće snagu volje, ali voli da provocira; Mesec u Vodoliji je, kao i ova pozicija, brz, ishitren, buntovan, on voli da okuplja društvo, želi u suštini da stvori pozitivnu atmosferu, da napravi nešto dobro, bolje, ali voli da vodi glavnu reč, i iz nestrpljivosti napravi često "dar-mar" u odnosima, pa je dobro usporiti ritam, reakcije, promisliti pre nego delujemo.

Saturn u Strelcu u kvadratu sa Marsom u Devici traži da se slede moralni principi, pravdoljubivost, strpljenje, tolerancija, stvara dodatno snažnu tenziju, ali pozicija Marsa ka Saturnu zna da pomera granice ka uspehu, otvara vrata ka rešavanju nekog problema, bilo materijalnog ili emotivnog. 

Neptun u Ribama je u opoziciji sa Venerom i Marsom u Devici, dobro je slušati dobru opuštajuću melodiju, onu koja nas ispunjava, uzdiže duh, što podstiče bolje raspoloženje i smanjuje trenutnu napetost, ishitrenost.

Olga Milošević


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.