уторак, 25. август 2015.

DEVICE, SUNCE JE ZAKORAČILO U VAŠ ZNAK ...STUPITE NA SCENU, VAŠE VREME JE...



            Device, ženske i muške,  Sunce je zakoračilo u vaš znak...stupite na scenu, vaše vreme je...za sve nas vreme preispitivanja, samoanalize, razlučivanja, mudrovanja, u cilju poboljšanja kvaliteta načina života i samim tim i napretka na materijalnom planu. Razum vlada nad instiktima, donosi smirivanje unutrašnjih vatrenih stihija, jer Venera i Mars su u znaku Lava.  Treba spojiti energičnu akciju i smireno, hladno razmišljanje, jer  i Merkur (viši um, svesnost, moć razlučivanja)  je u vašem znaku, gde je njegov dom... Od pre nekoliko dana u vašem domu je i moćni, dobronamerni, optimistički Jupiter...kontakt  sa našom unutrašnjom prirodom,  suštinom, duboki uvidi,  praktično ispoljavanje kreativnih ideja...vreme je za kontakt sa prirodom, vreme zdrave i odgovarajuće ishrane...
           Kada Sunce i Merkur uđu u znak Device  postajemo  nekako oprezniji, pronicljiviji, odmereniji, probirljiviji,  selektivniji, kritički raspoloženi...Više razmišljamo nego što osećamo (što ne znači da one/oni Device nisu osećajni, naprotiv, planeta Zemlja u njihovom znaku je u Ribama,  oni itekako vole da pomažu drugima, i čine to,  ali snaga logike i samokontrola, oprez, sumnjičavost, je češće u upotrebi, smiruje ih element vode), ako se pojavi kakva snažna emocija ili ako je bila prisutna u prethodnom vremenu,  stavlja se pod lupu razuma, oni se ne prepuštaju olako plimi  snažnih emocija, skrivaju ih, ili pokušavaju da prave oseku iste (svi imamo u astro-karti znak Device)...Zapravo treba naći zlatnu sredinu, sklad razuma i emocija, u čemu nam može pomoći Jupiter.  

 JUPITER...OBEĆANJE DOBROG, naravno, kako kome i po zasluzi i koliko je ko spreman da primi, prihvati i upotrebi ono što je Jupiter spreman da pruži...naročito u Devici, znaku žetve, ono što želiš da čine tebi, čini ti drugima, i ono što ne želiš da čine tebi, nemoj i ti činiti njima. Tako je to, snaga i delovanje moralnog zakona ispravnosti.  I iz  još jednog razloga, Sunce na ulasku u znak Device je u konjunkciji sa Regulusom, kraljevskom belom srećnom zvezdom, odnosno znak Device počinje sa Regulusom; sreća i moralnost, ispravnost. Tako će biti mnogo godina unapred (oko dve hiljade godina dok prođe znak Device, a oko 70 godina biva na jednom stepenu, što znači da će narednih oko 70 godina biti na samom početku znaka), a u ovoj godini, Device imate, a i mi ostali imamo i blagonaklonog, dobrog, ali i zahtevnog Jupitera u konjunkciji sa Suncem na Regulusu.

Olga Milošević




Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.