уторак, 18. август 2015.

Против кога се боримо


 

 

”Јер не ратујемо против крви и тела, него против…духова злобе у поднебесју.” (посланица Ефесцима 6, 

Престаните бити љути на разне људе, властодршце, политичаре. Непријатељ нас вара да помислимо како је потребно да се боримо против неких људи…али ништа није погрешно у људима, већ у духу злобе, који их испуњава…
Постоје духови злобе који се боре да имају превласт над одређеном територијом, над градовима, са циљем да локалне црква не успеју у својој мисији ширења Христове науке и да Његова Реч не успе допрети до многих срца….
Постоје духови злобе, којима је одређено да се боре против хришћанских породица, да им узимају децу, брачне партнере, да их ломе и сатиру…
Против те силе се не бори тако што ћемо је проклињати, што ћемо се свађати или вербално је манипулисати...једино је успешна МОЛИТВА!!
Да ли се молиш (за побољшање и промену) или се непрекидно жалиш (на друге људе, политичаре, властодршце)? Да ли непрекидно цмиздриш о којечему или си на коленима, на молитви да се то разреши? БОГ ПОЗИВА НА МОЛИТВУ!
На свако друго понашање те зову духови злобе, (на жељење, оговарање, критиковање..) само са једним циљем – не би ли те како СПРЕЧИЛИ ДА СЕ БОРИШ ПРОТИВ ЊИХ ЈЕДИНИМ УСПЕШНИМ ОРУЖЈЕМ – МОЛИТВОМ !

Извор

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.