среда, 2. јануар 2013.

Strijelac - godina novog početka

Foto: Thinkstock/

Općenito
Za sve Strijelce 2013. donosi novi početak u kojem će se činiti da su sve prepreke nestale, što će unijeti svjež optimizam u vašu svakodnevicu. No, također ćete osjećati naglašenu potrebu za sigurnošću, kako sebe tako i vaših bližnjih. Pred kraj godine možete očekivati prolazne teškoće, no ukoliko na vrijeme uočite potencijalne probleme, ne biste trebali imati razloga za brigu.

Karijera
Na profesionalnom planu kontinuirano ćete ulagati vrijeme, trud i energiju koji bi vam se na kraju godine mogao isplatiti. Početak godine bit će turbulentan, no planeti će vam pomoći da se manjih poslovnih briga riješite bez većih napora. Administrativni poslovi i pravo pozitivno su aspektirani, a u pri kraju godine mogli biste doživjeti veliko priznanje u svojoj radnoj okolini što bi moglo dovesti do rastu plaće ili napredovanju.

Ljubav
Vaš će ljubavni život biti stabilan i s lakoćom će se moći oduprijeti povremenim manjim problemima. Emotivni i romantični aspekti vaše veze bit će u ravnoteži, što će dovesti do nove razine intimnosti s partnerom. Ostanite vjerni sebi i iskreno pristupite vašem intimnom odnosu. Pravo je vrijeme za pozitivne promjene koje vas očekuju u drugoj polovici godine. Ne budite defenzivni i prihvatite konstruktivnu kritiku kao poticaj za unapređenje vaših odnosa. Slobodni bi se mogli upustiti u prolazne avanture koje će im ostati u ugodnom sjećanju.

Financije
Očekujte dobru godinu po pitanju financija, iako su mogući povećani troškovi. Sav vaš trud i štednja u prethodnom razdoblju omogućit će vam lagodnu financijsku situaciju. Ne ustručavajte se istražiti nove načine na koje ćete zaraditi novac, no planeti vam savjetuju i zdravu dozu sumnje pri ulaganjima koja obećaju bogatstvo preko noći.

Zdravlje
Ukoliko ste brinuli o zdravlju, početkom godine situacija će krenuti na bolje. Tjelesno ste u boljoj formi nego prethodne godine, iako vas dosta iscrpljuju mentalni napori. Pripazite na dovoljnu količinu sna, kao i na pravilnu prehranu. Posao će vam biti stresan većinu godine, stoga obratite pažnju i na mentalni umor i relaksirajte se kad god možete. Pripazite na imunitet i na moguće prehlade i upale vezane za nos ili sinuse. 
Autor: tportal.hr

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.