среда, 2. јануар 2013.

Škorpion - godina ubiranja plodova truda

Foto: Hemera/

Općenito
Nova godina pomoći će vam da sagledate rezultat svih napora koje ste ulagali prethodnih godina. No nećete se moći u potpunosti opustiti jer ćete prolaziti kroz određena preispitivanja i kušnje tijekom ovog perioda. Krajem godine mogle bi se ispuniti vaše dugo građene ambicije, a otkrit ćete u sebi novu dozu kreativnosti. Periodi intenzivnog rada izmjenjivat će se s periodima opuštanja.

Karijera
U odnosu na prethodna razdoblja, ova će vam godina donijeti dugo očekivana priznanja na profesionalnom planu. Stvorit ćete nove kontakte, a zajednički poslovni poduhvati urodit će plodom. Ovo je razdoblje idealno za usavršavanje na poslovnom planu, puni ste motivacije i osjećate se spremni za pomicanje vlastitih granica. Nedostatak vremena mogao bi omesti neke poslovne poduhvate, no ne žurite s bitnim odlukama koje se tiču vaše karijere.

Ljubav
Očekuje vas izuzetno dinamična godina na ljubavnom planu. Osjećate se spremno za novu razinu intime, dijeljenja i pristajete na kompromise. Tijekom ovog perioda mogli biste ući u vatrenu novu avanturu s nekim koga dugo vremena niste primjećivali, te biste se mogli ugodno iznenaditi. Ako ste u vezi, poradite na međusobnom razumijevanju i pozitivna promjena neće izostati. Romantika je u zraku, prepustite joj se!

Financije
Budite oprezni i ne upuštajte se u velike financijske izdatke ove godine. Probajte se oduprijeti želji za iznenadnom kupovinom i racionalno pristupite pitanju troškova i onoga što vam je zaista potrebno. Bit ćete kreativni po pitanju financija, no ne pretjerujte jer bi ste se mogli naći u nepovoljnoj situaciji. Očekuje vas relativno sređena financijska godina, pod uvjetom da budete realni u procjeni troškova.

Zdravlje
Mogući su manji zdravstveni problemi, stoga dodatno obratite pažnju na prehranu i redovito vježbanje. Odmarajte se u dovoljnoj mjeri, bavite se fizičkom aktivnošću i trudite se ne živcirati. Godit će vam i rituali opuštanja, bila to masaža, ugodni razgovor ili pak šetnja po šumi.
 Autor: tportal.hr

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.