недеља, 13. јануар 2013.

Venera sekstil Kiron... energija koja leči...♥

DANAS NA NEBU:
Venera u Jarcu sekstil Chiron (Kiron)
Danas i sutra na kratko imaćemo jedan interesantan aspekt VENERE i KIRONA... vredan pažnje!!!
 
VENERA - Ljubav, harmonija, balans... i KIRON - traume, rane...u dobrom aspektu...donose moć IZLEČENJA... starih rana...na kratko ali ipak...:-), ja uvek kažem "poklonu" se u zube ne gleda :-)
Bićemo romantično raspoloženi..., otvoreni za romantiku i romantična osećanja, sa željom da u njima učestvujemo... ♥ Ovde ljubav zaista ima moć izlečenja!!!


Kiron - ključ, isceliteljstvo... simbol Kirona i liči na ključ... on predstavlja vrata koja se otvaraju u bezizlaznoj situaciji, on predstavlja nešto novo originalno ili paradoksalno rešenje, alternativno rešenje...Kirona smatraju zaštitnikom alternativne medicine...
Kiron u Ribama u tranzitu... mašta, filmske ljubavi, saosećajnost, i podrška drugima... kreatvno povlačenje, traženje unutrašnje harmonije, zadovoljstvo u duhovnim stvarima, pomoć drugima i pozitivan uticaj na okolinu posebno ako je aspekt dobar- A JESTE :-) Kiron u Ribama crpi veliku snagu Neptunovske intuicije ... tu je izvor snage i moć izlečenja... potrebna je i vera naravno ...

Ruke koje leče....
Kiron i Venera u dobrom aspektu nudi sposobnost iscelenja na emotivnom planu, na planu srca ♥, najčešće pomoć drugima, kroz savet, diplomatiju, razgovor....Danas i sutra možete biti dobar učitelj raznih veština... :-), zagrlite nekog, masirajte ga.. ili budute samo dobar učenik :-), nek vas maze i paze... jer ovo je aspekt ljubavnog iscelenja, energija koja leči - neke stare rane, vreme da se neke veze izleče, zaleče, naravno tamo gde rana ima, gde ima tuge i patnje, gde je ljubav posustala... Kiron je u Ribama.... malo mašte, neka sveća, voda (kada napunjena mirisnom kupkom), neki dobar film...i ruke...vaše, njene, njegove :-))). Nešto ipak morate i sami da smislite ...!!! Ali ako ste ipak sami.. sve ovo naravno možete priuštiti sebi kao dan za lečenje ranjenog srca.... Usavršavajte sebe na duhovnom nivou...pronađite duboko u sebi (Ribe) harmoniju... ili pomognite nekom kome je pomoć neophodna...ranjenih srca ima svuda oko nas.... Jer kroz Kirona možemo da učimo, i prihvatimo našu bol....i da kroz doživljaj sopstvenog bola, uvida u njega dobijemo želju da pomognemo drugima....ovde se RANJENIK pretvara u ISCLITELJA ili UČITELJA!!!

HIRON....
HIRON Chiron, grc. Cheiron, od grc. cheir – ruka, dakle veštih ruku, ili koji leči rukama.
Mitološki Chiron je kentaur, spoj čoveka i konja. Chiron je rođen besmrtan. U borbi sa Heraklom, povredio je nogu sa otrovnom strelom, rana nije mogla da zaraste i on je i ako besmrtan bio osuđen na večnu patnju. 
U natalnoj karti ukazuje na područje u kome je duša ranjena u prošlosti. Ima prirodu Meseca samo mnogo dublju, iscelitelj je.... Transformacija ranjenika u iscelitelja.

Kiron se nalazi između Saturna i Urana ... prošlost i budućnost....Nije previše ograničen prošlošću, nije sasvim u stanju da se vine u budućnost...tu je negde između. Kiron je vrlo mudar učitelj i vrlo darovit iscelitelj...Mitološki: Kiron je bio ranjen strelom, kako je bio besmrtan izgledalo je da je osuđen na večnu bol i patnju...I uprkos znanju nije mogao sebi da pomogne... Molio je bogove da mu pomognu, da ga puste da umre... Preuzimanjem Prometejeve kazne on žrtvujući se rešava svoj problem, Zevs mu je dozvolio da umre umesto Prometeja...HIRON 
 
 http://zvezdanindnevnik.blogspot.com/

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.