среда, 2. јануар 2013.

Jarac - godina odmora

Foto: Zoonar/

Općenito
U novoj ćete godini poraditi na prioritetima, kao i na otkrivanju novih životnih smjernica. Imat ćete više vremena za odmor i oporavak od intenzivnog perioda prošle godine. Neke će situacije od vas tražiti strpljenje i vježbanje tolerancije. Smiješe vam se materijalne blagodati koje biste mogli iskoristiti za društvenu ili dobrotvornu namjeru.

Karijera
Vaša će karijera krenuti uzlaznom putanjom, a kreativnost i inteligencija omogućit će vam prijelaz na novu poslovnu razinu, što se može očitovati u napredovanju. Bit ćete prijateljski raspoloženi prema kolegama i spremni na suradnju s nadređenima, što će rezultirati harmonijom na radnom mjestu. Vaši suradnici mogli bi profitirati od pomoći koju im pružate, no oduprite se iskušenju da preuzmete sve zasluge na sebe.

Ljubav
Planeti su vam naklonjeni u traženju nove romantike, bilo da ste u vezi ili slobodni. Spremni ste na izražavanje osjećaja i prijelaz na novu razinu ljubavničkih odnosa. Vaš će profesionalni život ipak dominirati vašim emotivnim planovima, stoga se potrudite održati ravnotežu između privatnog i poslovnog. Ne skrivajte neugodne stvari od partnera, a krajem godine javit će se pojačana potreba za nježnošću i bliskošću.

Financije
U 2013. očekujte odlične financijske rezultate i izrazita poboljšanja. Bit ćete u poziciji uštedjeti znatno više no u prethodnim razdobljima. Otvorit će vam se nove prilike u kojima biste mogli uspješno investirati, što će vam pružiti osjećaj materijalne sigurnosti. Mogli biste se usmjeriti prema dobrotvornom radu. U cjelini, sačuvajte nešto i za crne dane i vodite evidenciju o troškovima.

Zdravlje
Puni ste pozitivne energije koju širite oko sebe i novog životnog optimizma. Oprezno pristupite promjenama u prehrani, vježbanju ili bioritmu. Upornost i strpljenje ključni su za uvođenje dugoročnih promjena. Izbjegavajte loše ugljikohidrate i pretjerani unos hrane. Najviše ćete uživati u meditaciji, odmoru i druženju s dragim ljudima. 
Autor: tportal.hr

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.