субота, 31. август 2019.

O onima koji su otišli...



Picture

O onima koji su otišli i uprkos svega ostali sa nama. I ne samo u sjećanju - sećanja su bolna. Kao i ranije nas vole i štite. Ali ranije se to smatralo potpuno prirodno.  
 Sada ih samo ne vidimo. Ali osjećamo. Sada i psiholozi opisuju takozvani "efekat prisustva" - kada osjetimo pored dragog pokojnika. Ali nam ne vjeruju. I mi ne pričamo. O najvažnijem i najličnijem, po pravilu, ne pričamo. Vidimo znakove - pozdrav od svojih dragih koji su otišli. Ali ovi znaci znače nešto samo za nas lično. A ništa ne možeš dokazati.  
 
Kako možeš dokazati da si vidio svog bliskog u snu i razgovarao s njim o nečemu važnom? To je samo san. Iako do sada niko ne zna šta je - san. Šta je smrt - takođe niko ne zna. 
I malo ljudi zna da je pronalazač Popov želeo da komunicira preko  etra sa onima koji su otišli ​​u druge sfere. I malo posle toga je pronašao radio. Konan Dojl je komunicirao sa umrlim, a Mark Tven je prisustvovao spiritualnim seansama. Neke od njih je opisao na komičan način. A o nekim, stvarnim, - ćutao je. Nije želio da ga ismijavaju. A razgovarao je sa bratom i ćerkom, koje je mnogo volio. 


Jednostavno znamo da ponekad dolaze i podržavaju nas. I upozoravaju. I vole - ne manje nego što su voljeli za života. I tamo nas sretaju, u drugom svijetu - bar tako kažu oni koji su preživjeli kliničku smrt. I u to treba vjerovati. Jednostavno - vjerovati. Zato što ja radim sa ljudima dugi niz godina. I uvjeravam vas, znam mnoge nevjerovatne priče. Koje nikome nijesu bile ispričane.

 Dnevni horoskop za 16. septembar 2017.



Utešno je znati da imamo nekoga ko će nas sretiti, kada dođe naše vrijeme odlaska. Ili poleta. I život biva lakši i jednostavniji. Jer, kako je napisao Žorž Amado: "Znam da neko tamo gore, veoma voli mene" ...

Anna Kirjanova
Izvor: https://vk.com/id224283523?w=wall224283523_2383 Prevela:
Beba Mur 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.