субота, 18. новембар 2017.

Šta se dešava, ako povrijedite jaku ženu


Fotografija ANIME SOLITARIE.




Kada povrijedite jaku djevojku, izbacićete je iz kolosijeka. 

Ona je navikla da kontroliše svoje emocije. Obično može da se nosi sa svime što joj život šalje. Ali, kada joj slomite srce, potrebno joj je vrijeme da ga izliječi. Ostane u postelji sa puno maramica. Gorko plače, da niko ne čuje. Pitajuči se da li će ikada naći pravu ljubav. U takvim trenucima ona može biti ranjiva, slaba, ali to je neophodno za njeno iscjeljenje.


Kada povrijedite jaku djevojku, ona ponovo razmatra svoje prioritete. Vi je primoravate da se zamisli zašto je uopšte dozvolila takvom čovjeku kao vi, da uđe u njen u život, i zašto je dozvolila da njeni standardi padnu tako nisko. Natjeraćete je da razmišlja o tome šta joj još može ponuditi univerzum, o tome šta još želi da doživi osim ljubavi. Učinićete da jasnije vidi perspektive i podsjetićete je na to, ko je ona.
 
Kada povrijedite jaku djevojku, vidjećete njenu snagu. Vidjećete da odlazi od vas bez histerije, vrištanja i uništavanja okolnih predmeta. Vidjećete kako ona odlazi sa samouvažavanjem, samopouzdanjem i dostojanstvom. Vidjećete kako ona odlazi i čudi se zašto ste odlučili da je pustite.

 
Kada povrijedite jaku devojku, gubite je zauvijek. Bićete uklonjeni iz spiska prijatelja sa svih njenih naloga na društvenim mrežama. Vaše ime će biti izbrisano sa liste kontakata na njenom telefonu. Postaćete dio prošlosti jer ona nije čovjek koji dozvoljava njoj nedostojnim ljudima da ostanu u njenom životu.

 
Kada povrijedite jaku devojku, privremeno je povređujete. Ona neće provesti ostatak svojih dana razmišljajući o vama. Kada prođe dovoljno vremena, sa osmjehom će se sjećati vaših odnosa. Neće žaliti zbog njih i neće biti uznemirena kada razmišlja o njima, jer shvata da ju je bivanje sa vama učinilo još boljim čovjekom, pomoglo da shvati šta i koga stvarno zaslužuje.
 
Kada povrijedite jaku djevojku, vi joj pomažete da postane još jača. Omgućavate joj da se kreće dalje, fokusira na sebe, odluči, ko je ona i šta želi od novih odnosa. Dajete joj priliku da istražiti sve opcije. Nađe onoga ko joj odgovara, i što je najvažnije, nađe sebe

Kada povrijedite jaku djevojku, povrijedili ste sebe. Propustili se priliku da živite sa nekim ko će vas poštovati, koji će vam pomoći da ustanete, kada padnete, ko će svu svoju snagu ulagati u odnose. Izgubili ste istinsku i pravu djevojku sa dijamantskim srcem i zlatnom dušom.


Prevod teksta: http://www.cluber.com.ua/lifestyle/psihologiya-lifestyle/2017/11/chto-sluchitsya-esli-vyi-obidite-silnuyu-zhenshhinu/

Prevela: Beba Muratović -
Bebamur.com

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.