петак, 17. новембар 2017.

"Ja mogu sve sama! "... ali kakav je smisao u tome?

Picture  


Žene mogu sve same. Same sebe da zaštite, same da zarade, same da obezbijede porodicu. Ali, istina je da one ne dobijaju istinsku radost od tih dejstava. 

Žena je srećna kada je štite, kada joj pomažu, kada ispoljavaju brigu prema njoj.
Uporedite kakve emocije ima žena, kada sama sebi kupi buket cvijeća, a kakve, kada joj cvijeće pokloni muškarac? .. U muškoj prirodi založena je želja da brine, da štiti. Muškarac je srećan kad je on potreban. U ženskoj prirodi je da prima brigu i zaštitu. Da, ona sve može sama. Ali istinsku sreću od te samodovoljnosti ne dobija. Kao što nema ni radost muškarac koji živi na račun ženinih sredstava ili kada se žena brine o njemu u svakom pogledu.

Ova zamjena uloga nas udaljava od naše prave prirode, i lišava nas ukusa pravog zadovoljstva.

Sada se ljudi iz nekog razloga bore za jednakost. Žene žele da budu izjednačene sa muškarcima. One plaćaju račune za sebe u restoranima, same izgrađuju biznis, rešavaju probleme. Ali, bivaju li srećnije od toga? To ne mijenja suštinu naše prirode. Mi nikada ne možemo biti jednaki, jer smo različiti. Muškarci i žene su različite forme života. Muškarac je jak na svojoj stazi, žena na svojoj, i objedinjavanjem naših snaga, mi stvaramo harmoniju.


Bog je dao ženama da budu majke, da ispoljavaju ženske osobine: dobrotu, milosrđe, nježnost, da unesu u svijet ljubav, ljepotu, nadahnuće i mir, zato ona ima tako meko, okruglo tijelo, nježan glas, zavodljive obline ... A muškarac ima drugi zadatak - da okruži voljene ljude brigom, zaštitom, da stvori uslove za dobar život, zato ima oštar um, grub karakter i jako, snažno tijelo




Mi smo srećni kada slijedimo svoju prirodu i ne radimo ništa da joj protivrečimo. Ljubav, obilje, sreća, zadovoljstvo, uspjeh dolaze samo ženstvenim ženama i muževnim muškarcima! Tamo gdje idemo protiv svoje prirode, počinju problemi, teškoće, prepreke ... Samo spoznajte, svoju prirodu i slijedite Božiji plan.


Sa ljubavlju, Marija Maniša

Prevod teksta:  vk.com

Prevela: Beba Muratović -  Bebamur.com



 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.