недеља, 4. септембар 2016.

Živote, dobar ti dan! (Jupiter u Vagi)



Sreća je jedino što se umnožava kada se deli.

Ako ne znate da li ste srećni, zapitajte se koga volite i ko voli vas. Šta ste uradili lepo za nekog drugog? Šta vas je obradovalo? Šta vas čini srećnim svakog dana? Ko vas čini srećnim?

Sva ova pitanja postavite sebi pre nego što krenemo na ovo dugo putovanje sa Jupiterom u Vagi. Kroz znak Vage će krenuti 9.9.2016. godine.


Šta nam donosi?


Svako partnerstvo će biti plodonosno.  Ukoliko već sarađujete sa nekim biće samo bolje, a ako to želite, iskoristite narednih godinu dana da ostvarite dogovor. Ako se bavite umetnošću, nečim što volite, stvarima vezanima za pravo ili kozmetiku – nema razloga za brigu, biće pojačana potreba za tim uslugama.


Kakve veze ima Jupiter u Vagi s ljubavlju?




Odnosi koji budu započeti sada će imati  veliku šansu da se pretvore u nešto dobro, plodno. Oni koji su planirali svadbu, sada je dobro vreme za to. Lakše ćete zajedno rešavati probleme.
Putovanja sa partnerom će biti pravi užitak, ali slobodni će takođe moći da upoznaju neku osobu na putovanju.
Recite da svemu. Ne odbijajte pozive na piće, izlazak, pozorište, bioskop. Uživajte u umetnosti, širite kontakte.  Sve je lakše i lepše sa nekim, bilo da je taj neko partner ili prijatelj.
Imajte u vidu da druge treba da poštujete, da ih tretirate kao sebi ravne. Sa svakim pokušajte da nađete zajednički jezik zarad mira.
Bitno je da sve bude pravedno, da svi shvate da smo isti pod jednim “nebom”. Jupiter u Vagi u vazdušnom znaku pa mu nisu  toliko bitne materijalne stvari. Za sada su mu bitni ljubav, kontakti, dogovori, saradnje.
Očekujte po novinskim člancima da će biti mnogo više venčanja nego prethodnih godina, ali se i sami spremajte da posetite nečije slavlje.  Čak i oni  koji nisu skloni braku će poželeti ozvaničenje.


Gde da tražimo sreću ove godine?




U miru. U balansu. U skladu sa sobom, sa drugima, sa svetom. Ako budete želeli nešto da analizirate, da radite sami, da ne uključujete druge – neće vas to usrećiti. Trebalo bi da pitate druge za mišljenje o svemu što radite, a opet, budite skloni kompromisu. Saradnja sa strancima će biti odlična. Svako usavršavanje će biti praćeno  velikom dozom zadovoljstva, jer će ljudi imati više volje i želje, ali će e uglavnom okrenuti svi prema nećemu što vole.
Očekujte neka nova dešavanja u svetu mode, više kurseva, fakulteta vezanih za tu oblast.  Nosiće se sivo i roze i mirnije boje, ali nakit i romantična odeća će biti neizostavna svakog dana. Ženstvenost je na ceni, ali ne provokativnost.
Žene će napredovati više od muškaraca na visoke pozicije. Ovo se odnosi i na politiku. Imaće veću podršku naroda.
Više će se pričati o umetnosti, umetnicima, možda ćemo gledati neki film koji je snimljen po nekom romanu, eventualno seriju, tako da će umetnicima biti malo bolje.

Sad  kada ste sve pročitali, znajte da ćete moći da se oslonite na druge sve do 10.10. 2017. godine, kada Jupiter ulazi u Škorpiju.

Bolje će biti Strelčevima,  Vagama, Ribama, Vodoliji, Blizancima.  Manje će ovu promenu osetiti Lavovi, ali opet će se malo pokrenuti na bolje.

Astrosimbolika

Ovo su dvoje koji se drže za ruke. Ovo su svi aranžmani za "medeni mesec". Venčani list. Osmesi gostiju kad oni kažu dva puta da. Ovo je gomila pozivnica za svadbu.  Dogovor. Pregovor. Kompromis. 

I za kraj, nek vam svaki dan bude kao ovi stihovi, makar godinu dana

,,Već je vrime da se pomirim sa svitom
i tiho, k'o da zaronim na dah
U svemu sad mogu naći nešto lipo, lipo
i reći živote, dobar ti dan”

(Džiboni) 


autor astrolog Jovana Vilimonović

jovanavilimonovic.com

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.