четвртак, 15. септембар 2016.

PUN MESEC U RIBAMA I POMRACENJE MESECA 16.septembar.2016

Ovog puta Mesec nam prica pricu o ljubavi veri.
Najveca snaga kojom raspolaze covecanstvo jeste ljubav Ono je jace i od najmocnijeg razornog oruzja sto je stvorio ljudski um.
Ljubav je cin vere i oni koji slabo veruju,slabo i vole.
Vera je izraz srca - unutrasnjeg bica.
Cini se kao banalna cinjenica, da li casu vidimo do pola praznu ili do pola punu, ali u tome je kljuc za vise zadovoljstva u zivotu.
Ponekad se cini da nebo cuti suvise dugo, pa je tada i vernicima tesko da veruju. Ali sve se desava onda kada i treba da se desi.
Sta nas ceka narednih dana ?
Glas da uklonimo „mali sivi oblak“ koji je nad nama, je pitanje nase resenosti i odlucnosti da resimo bilo koji problem koji imamo i sasecemo ga u korenu, umesto da dozivotno otklanjamo samo posledice. Imajte na umu da se od problema ne bezi.To jos niko ziv nije uspeo. Ima nekoliko opcija. da ih gurnete pod tepih,i da ih vremenom natalozite,ili da skupite hrabrost i veru u sebe i da ih polako eliminisete.
Resenje je u vama samima.I tu se vracamo na ono sta je vera.Vera u sebe, vera u ljubav i podrsku univerzuma. Vera u pozitivan ishod. Optimizam.Zelja.Za ljubavlju ,za emocijama.

Da li je vas svet pravi ili zivite u nekom laznom svetu. Vracate se na one stvari iz proslosti u kojima ste sami gresili....Pocecete da „kopate“ po stvarima koje ce vas raniti. Mozete sami doci u nekakve zablude ili nekoga u zabludu dovesti.
Samodestrukcija, a to se krije,jer Mesec u Ribama voli tu prividnu farsu da je sve ok .Preosetljivost...Budete svesni da moze doci do prenaglasenih osecanja, koja ce se tesko kontrolisati...

Ono sto ovih dana mozete raditi jacanje svoje vere, ne samo u religijskom smislu , vec vere koju imate sami u sebi.Jer cuda koja zaista pozelite ovih dana mogu da nadju svoj put do ostvaranja.
Nesto veci uticaj ovaj Pun Mesec ce imati na Blizance, Device, Strelceve i Ribe...

"Covek samo srcem dobro vidi. Sustina se ocima ne da sagledati"....


 


Astrolog Mira -Markovic

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.