среда, 14. септембар 2016.

Kako trebamo slaviti naše rođendane?

Dobro je biti zahvalan za ono što imate u životu i ono što ste postigli . Ali otvorite oči za veću sliku. Ako smo ceniti plodove života, prvo moramo ceniti stablo koje donosi plod : sami svoj rodjendan. 
Rođenje je tvoj početak. To je prozor za priliku života, priliku da ispunite svoju jedinstvenu misiju. Dakle rođendan je važan trenutak, to je puno više od prigode za primanje darova. Toje prilika da se prisetimo na dan kad se veliki događaj dogodio, treba slaviti i zahvaljivati ​​i na razmišljanju o tome koliko dobro smo ispuniti naše pozive . 


Jer samo vreme je  poput spirale, nešto posebno se događa na Tvoj ​​rođendan svake godine, :ista energija koja je uložena od Boga u vas pri rođenju je prisutna još jednom.


Naša je  dužnost da budemo osjetljivi na tu snagu. 
 Kako ćemo to učiniti ?
 Navodeći da je život vođen Božjom voljom, te koristeći sposobnosti i resurse koji su se rodili i usavršiti sebe i društvo, da bi ste bili svet dobra isvetost svom domu. 
 Rođendan je vreme za slavlje, rođenje  je sama radost života .  
 To je takođe prigoda da preispitate svoj ​​život : 
Kako je velika razlika između onoga što sam postigao i što ja još mogu ostvariti? 
Jesam li trošio svoje vreme ispravno ili sam  uključen u stvari koje će me odvratiti od mog visokog poziva? Kako mogu ojačati nit koja povezuje  moj vanjski život i moj unutarnji život ?
Rođendan je takođe prilika da mogu naučiti koncept ponovnog rađanja. 
Želite li se prisetiti svog rođenja,  to je prilika podsetiti se na novi početak. Bez obzira na to kako su stvari išle juče, odnosno lani, uvek ćemo imati kapacitete za ponovni pokušaj. 
Tvoj rođendan je prilika za regeneraciju - ne samo materijalno, već i duhovno .Na svoj ​​rođendan,  najlepša  i najvažnija su druženja s obitelji i prijateljima i radite nešto smisleno zajedno . 
Ne postoji bolji način za proslavu rođendana od počiniti poseban čin dobrote. To je jednostavno dovoljno reći da ste zahvalni, to je daleko bolje pokazati na taj lep način , nešto što nije učinjeno pre.  Ne zato što te neko ne prisiljava. Ne zato što ti neko to sugerira.


 Već samo zato što vaš unutarnji sjaj , vaša duša , želi izraziti svoju zahvalnost što se rodila i živi .


Takav čin dobrote daje Bogu veliko zadovoljstvo, jer vidi da ste dete u kojeje uloženo, posebno dete  koje je želelo biti rođeno na određeni dan, živi od svojih potencijala. I ništa, naravno,  ne daje roditelju veću radost. Ovo je pravi doživljaj rođenja , istina početak života od značenja .


Svaki Vaš rođendan je vaš Novi  početak uz istinsko slavlje životu!              

Нема коментара:

Постави коментар