субота, 28. април 2018.

Mesečni horoskop za MAJ 2018


                                                                                          mesecni horoskop za maj 2018


OVAN

Tema: prosperitet na svim poljima.

Ovog meseca imate punu kontrolu nad situacijom i slobodu da načinite promene prema sopstvenim prohtevima. 
Možete zabeležiti značajan finansijski prosperitet, pogotovo nakon 17. maja. Zarade će biti na zavidnom nivou i bićete u mogućnosti da eleminišete nepotrebne troškove. Uživate u stečenoj dobiti, kao i u samom procesu zarađivanja. Finansijskom prihodu umnogome mogu doprineti kontakti, partner, ali i inovativni načine prodaje i marketinga. 
Pozicija Venere vas ovog meseca čini izuzetno privlačnim. Ako budete smireni i promišljeni, možete postići sve što vam je na umu. 
Ukoliko ste u ljubavi, sledi veoma harmoničan period, a partner će činiti sve kako bi vam udovoljio. Ako nemate partnera, težićete onima koji su u mogućnosti da vas finansijski podrže. 

Povedite nešto više računa o ishrani.

BIK

Tema: finansijske mogućnosti.

Porodična i emocionalna dobrobit će vam ovog meseca biti važnija od ostvarivanja ciljeva u karijeri. 
Nivo energije raste i dolazite u situaciju da u isto vreme postanete agresivni i srdačni. Kanališite tu energiju na neku fizičku aktivnost. Aspekti Venere od 16. maja vas čine vrlo privlačnim. Kupovina skupih stvari čini da se osećate glamuroznije nego inače. 
Ukoliko ste u potrazi za poslom, uspeh možete zabeležiti nakon 16. maja. No, budite pažljivi kada je u pitanju izbor radnog okruženja. Bićete u prilici da iskoristite brojne finansijske mogućnosti, u čemu imate i podršku porodice. 
Porodična atmosfera je harmoničnija nego inače. Ukoliko niste u vezi, šansu da uplovite u istu imate nakon 16. maja. Ipak, zabava i zadovoljstvo, bez preterane posvećenosti, su više verovatni. 

Savetuje se pojačana fizička aktivnost. 

BLIZANCI

Tema: prosperitet na polju karijere.

Vaša pažnja preusmerava se sa polja karijere na polje emocija nakon 21.maja. Slobodna volja i nezavisnost ovog meseca moraju biti usklađeni sa prilagodljivošću kako bi ostvarili zacrtane ciljeve. Ukoliko ste u potrazi za poslom, ovo je povoljan period za vas.
Finansijski prilivi mogu biti zabeleženi nakon 14. maja. Ovog meseca možete očekivati i finansijsku podršku od strane porodice i partnera. 
Postojeće ljubavne veze ne pokazuju neki specijalni napredak, a stagniranje je zastupljeno kada su i neke nove ljubavne priče u pitanju. 
Tokom poslednjeg dela meseca, zastupljen je snažan osećaj samopoštovanja, što se rezultuje ogomnom privlačnošću kojom zračite. Takođe, ovo je period ulaganja u sebe i uživanja u luksuzu. 

Zdravlje je odlično. Imate puno energije. 

RAK

Tema: karijera i finansije su u prvom planu.

Upeh u karijeri na početku meseca je od prestižnog značaja. Kontakti su jednako važni kao i rad na sebi. Sledite zacrtane planove i istovremeno se trudite da iskoristite svoju društvenost kako bi došli do svojih ciljeva.
Fokus pada na polje profesije, prijateljstva i zabave. 
Finansijski uspeh dolazi zahvaljujući zalaganju na polju karijere u prethodnom periodu. Odnos prema okruženju je harmoničan. Imate mogućnost da ostvarite finansijske ciljeve koje ste ranije isplanirali. 
Prijatelji mogu doprineti povećanju finansija, a izvesne su zarade preko internet  preduzeća ili investiranjem u nekretnine.
Ljubav sa partnerom je strastvenija nego inače. Izvesne su nesuglasice kada su u pitanju finansije. Komunikacija i kompromis su ključni za rešavanje svih problema. Ukoliko niste u vezi, u istu možete uploviti kroz prijateljstva.

Zdravlje je odlično.

LAV 

Tema: povoljni finansijski izgledi.

Vaša nezavisnost i odlučnost u martu mesecu doćiće do izražaja. Kreirajte svoju sudbinu prema sopstvenim prohtevima, jer šta god poželite možete ostvariti samo ukoliko budete dovoljno uporni.
Planetarni aspekti ukazuju da su polja karijere, porodice i putovanja dominantni ovog meseca. Profesionalni napredak treba biti zasnovan na duhovnim vrednostima. Putovanja koja doprinose poboljšanju statusa na polju karijere su izvesna. 
Finansijski uspeh je izražen tokom celog meseca.
Usled nesuglasica, partner može osećati pritisak. Kako bi ostvarili harmoničnu atmosferu, trebali bi biti više tolerantni. Ukoliko ste bez partnera, imaćete brojne mogućnosti, međutim, može nedostajati posvećenosti za nešto ozbiljnije. 

Zdravlje može biti očuvano uz dovoljnu količinu odmora.

DEVICA

Tema: finansijski prosperitet.

Svoje ciljeve ostvarujete zahvaljujući prijateljima i kontaktima. Savetuje se prilagođavanje drugim ljudima i situacijama. Usled nepovoljnih uticaja Merkura niste dovoljno samouvereni i sigurni u ono što želite. Budite tolerantni i posavetujete se sa svojim bližnjima kako da dođete do svojih ciljeva. Nekada je slika objektivnija kada se gleda sa strane. 
Poslovne ponude i promene poslovnog profila treba pažljivo razmotriti pre donošenja bitnijih odluka. 
Maj je finansijski prosperitetan mesec. Izvesni su neočekivani dodatni finansijski prilivi od strane porodice. Ukoliko studirate, ovo je povoljan period, a možete razmišljati i o studijama u inostranstvu. 

Poželjna je redovna fizička aktivnost. 

VAGA

Tema: ljubav, zdravlje i karijera su u prvom planu.

Ovog meseca uspeh ostvarujete uz pomoć drugih. Aktivnosti na polju finansija i ljubavi igraće bitnu ulogu u vašem životu.
Kako vam planete nisu preterano naklonjene ovog meseca, savetuje se da dobro razmislite pre donošenja bitnijih odluka. Posvetite dovoljno vremena sagledavanju svog dosadašnjeg napretka i postavljanju novih životnih ciljeva.
Eleminisanje negativnosti, kako na fizičkom tako i na duhovnom nivou, biće zastupljeno ovog meseca.
Pozitivni planetarni aspekti uticaće na polje karijere, gde ćete imati i podršku članova porodice. Finansijska sigurnost vam nije zagarantovana, budući da su izvesni rashodi, no možete očekivati podršku od strane partnera.
Dodatnu pažnju posvećujete svom partneru kako bi ispunili njegove zahteve, što će pozitivno uticati na vasu emocionalnu ispunjenost.

Redovno bavljenje sportom doprinosi ličnom zadovoljstvu. 

ŠKORPIJA

Tema: prosperitet na polju karijere i finansija.

Vašu pažnju okupiraju drugi ljudi i njihovi interesi. Skoncentrišite se na retrospektivu dosadašnjih dostignuća i kreirajte nove planove za budućnost. Ovog meseca bićete više posvećeni karijeri, finansijama, sportskim aktivnostima i ulaganju u sebe.
Aspekti Jupitera povoljno utiču na finansijsku situaciju. 
Poslednje nedelje maja savetuje se da budete izuzetno oprezni kada je u pitanju komunikacija, budite jasni i tačni. 
Ukoliko nemate ljubavnog partnera, izvesne su brojne romantične prilike, i to pretežno sa osobama „višeg ranga“. Vrlo ste šarmantni i sigurni u sebe. 

Usredsredite se na detoksikaciju organizma i opuštanje. 

STRELAC

Tema: pažljivo sa finansijama.

Usled nepovoljnih planetarnih uticaja, savetuje se pojačana opreznost na polju karijere. Do 21. maja lične ambicije dolaze do izražaja, nakon čega više vremena posvećujete društvenim aktivnostima.
Osećate se manje sigurnim u sebe, što može dovesti do toga da se promene na polju karijere ne rezultiraju uspehom.
Finansijski prosperitet biće zabeležen do 21. maja, posle čega trebate uložiti nešto više napora kada je u pitanju zarađivanje novca. Ova situacija vam daje priliku da razmotrite dosadašnju strategiju i izgradite bolji metod za finansijski uspeh. Pametno bi bilo smanjiti nepotrebne troškove nakon 21. maja.
Na polju ljubavi može doći do određenih nesuglasica sa partnerom, usled nedostatka međusobnog razumevanja. Ukoliko ste sami, imaćete brojne romantične prilike, ali ozbiljnost može nedostajati. 

Priuštite sebi dovoljnu količinu odmora. 

JARAC

Tema: finansijski prosperitet.

Lični interesi trebaju biti uravnoteženi sa interesima poslovnih partnera kako bi ostvarili svoje ciljeve. Ukoliko je potrebno, prilagodite se drugima. 
Dešavanja na društvenom i ljubavnom planu su izražena do 21. maja. 
Iako karijera uglavnom nije u fokusu ovog meseca, imaćete podršku od strane porodice, što dovodi do poboljšanja statusa uz dodatne finansijske prihode. Karijera dolazi u prvi plan tek nakon 21. maja. I pored povoljnih finansijskih aspekata, ne savetuje se da ulazite u rizična ulaganja.
Ukoliko niste u vezi, imaćete potrebu za romansom i zabavom, bez preterane posvećenosti ili ozbiljnosti. 

Detoksikacija organizma i masaža može pomoći da održite vitalnost. Takođe, povedite računa o ishrani. 

VODOLIJA

Tema: povoljna dešavanja na svim poljima.

Ovo je idealan mesec za formulisanje karijernih planova. Društvenost i prilagodljivost postaju jako važni za postizanje ciljeva. Pustite da se sve odvija svojim tokom. Budite strpljivi i tolerantni. 
Konkretna dešavanja na polju karijere ovog meseca neće biti u prvom planu, što će pomoći da sagledate napredak koji ste do sada postigli i preduzmete korektivne mere kako bi svoje ciljeve što bolje i pre ostvarili. 
Povoljni finansijski aspekti zastupljeni su do 21.maja, a potom je potrebno uložiti nešto više napora. Potrudite se da troškove držite pod kontrolom. 
Zabava i trenutno zadovoljstvo su vam interesantni većim delom meseca. Kako nema konkretnih pomaka na ljubavnom planu, savetuje se da napravite procenu trenutnih partnerstava, te one koji nisu dobri po vas odbacite. Ukoliko ste u emotivnoj vezi, odnos sa partnerom biće većim delom harmoničan, a može se dodatno poboljšati vremenom koje provedete zajedno. 

Priuštite sebi dovoljnu količinu odmora. 

RIBE

Tema: karijera i finansije su u prvom planu.

Profesionalni i duhovni rast je od izuzetnog značaja ovog meseca. Nezavisnost i odlučnost biće prioritet u odnosu na interese drugih. Možete diktirati uslove i situacije kakve želite.
Vašu pažnju tokom većine meseca okupiraće karijera, finansije i društvene aktivnosti. Uz vredan rad i trud možete očekivati dodatni finansijski priliv. U maju finansije obezbeđujete zahvaljujući svojim kontaktima. Izraziti prosperitet možete zabeležiti na poljima prodaje i marketinga. Ulaganje u nekretnine može biti vrlo isplativo. Takođe, izvesni su finansijski prihodi iz neočekivanih izvora. 
Nemojte davati obećanja koja niste sigurni da možete ispuniti. 
Zahvaljujući svom šarmu i harizmi delujete vrlo privlačno okolini. 

Zdravlje može biti očuvano uz dovoljnu količinu odmora i fizičke aktivnosti. 

Tekst u celosti preuzet sa sajta Alphapisces.org

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.