среда, 2. јануар 2013.

Rak - uspješna poslovna godina

Foto: Hemera/
 Općenito
Vaši napori proteklih godina napokon će početi donositi plodove u novoj, 2013. godini. Imat ćete osjećaj napretka i osobnog razvitka, a na svoje zadovoljstvo, bit ćete uspješni na više polja. Imat ćete mnoštvo prilika pokazati inteligenciju te će većina vaših osobnih ili poslovnih projekata biti uspješno zaključena. Ne budite nostalgični, već živite u trenutku, istovremeno planirajući bolju budućnost.

Karijera
Svoje profesionalne napore pokušajte usmjeriti na držanje koraka s promjenama na poslu. Planeti će vam ove godine nuditi pregršt prilika u kojima ćete moći pokazati svoju kreativnost i inteligenciju. Inspiraciju ćete crpiti iz ljudi oko vas, većinom starijih i iskusnijih. Ne razmišljajte o propuštenim prilikama, već prihvatite ono što vam život nudi. Ova će godina biti idealna za pokretanje zajedničkih poslovnih poduhvata. Ne radite kompromise po pitanju svojih ciljeva.

Ljubav
Na ljubavnom planu ove biste godine mogli ostvariti svoje snove. Budite strpljivi i pričekajte pravo vrijeme za realizaciju. Pružite partneru potpunu slobodu kako bi bio u prilici izraziti ono što osjeća. U velikoj ćete mjeri privlačiti suprotni spol, a moglo bi doći i do obnavljanja žara s bivšom ljubavi. No, tijekom kratkog vremena morat ćete odlučiti o nastavku veze. Za sve slobodne, ova je godina izuzetno plodna za upoznavanje potencijalnih životnih partnera.

Financije
Sljedeća će godina proći bez većih financijskih muka, kao i pretjerano svijetlih trenutaka. Procijenite koliko vam novca treba za vaše potrebe, a ostatak preusmjerite u štednju. Priuštite si i malo luksuza, no budite oprezni po pitanju izvanrednih troškova. Ukoliko ste u mogućnosti, pronađite dodatni izvor zarade i dvaput promislite o većim izdacima.

Zdravlje
Ubrzan svakodnevni životni tempo mogao bi dovesti do nakupljanja stresa. Potrudite se osloboditi svih napetih situacija, brinite za svoje mentalno i fizičko zdravlje i osjećaj zadovoljstva neće izostati. Pronađite adekvatne načine za punjenje baterija, iduća je godina idealna za ponovno obnavljanje članstva u sportskim i rekreacijskim društvima. 
 Autor: tportal.hr

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.