среда, 2. јануар 2013.

Djevica - godina duševnog mira

Foto: Hemera/

Općenito
Očekuje vas prilično ubrzan tempo u kojem ćete objediniti mnoge ciljeve iz prethodne godine. Ostavit ćete po strani materijalni aspekt vašeg života i posvetiti se duhovnim i dobrotvornim djelatnostima koje će vam pružiti prijeko potrebni duševni mir. Nova će vam godina donijeti mnoštvo konstruktivnih događanja, iako ćete se većinom nalaziti u nepoticajnoj sredini.

Karijera
Vaša karijera doživjet će novi uzlet, što se može očitovati u promjeni radnog mjesta ili napredovanju. Težit ćete priznanju, no možda ćete morati pričekati na reakciju okoline. Okolnosti vam neko vrijeme neće ići na ruku, no uz pravu dozu zalaganja ostvarit ćete svoj cilj. U drugoj polovici godine vaša će se iskrenost i strpljenje isplatiti.

Ljubav
Na ljubavnom planu vas očekuje novi uzlet, posve ćete se posvetiti voljenoj osobi. Očekuje vas period pun strasti i užitka. Ukoliko vam ljubav trenutačno ne cvate, iduća će godina biti pravo vrijeme za raščišćavanje situacije. U cjelini, prevladavat će mirna i skladna emotivna stanja, a vaše će strpljenje biti nagrađeno.

Financije
Financijski aspekt 2013. je u velikoj mjeri pozitivan. Ostanite predani i rezultati neće izostati. Situaciju će vam uvelike olakšati bliska osoba, a na vama je da se ne upuštate u nepotrebne izdatke. Planirajte optimalnu financijsku konstrukciju i radite na postizanju svojih ciljeva. Budite oprezni po pitanju posuđivanja novca, kako se ne biste doveli u nepovoljan položaj.

Zdravlje
Osjećat ćete se bolje nego u prethodnom razdoblju, a vaša će povećana aktivnost biti nepresušni izvor energije i za vaše bližnje. Ovo povoljno razdoblje iskoristite kako biste ostvarili svoje ciljeve i priveli kraju poslove koje već duže vrijeme odgađate. Osjećat ćete se najbolje tijekom zadnjeg tromjesečja 2013. kada ćete biti u mogućnosti postići svoj vrhunac na tjelesnom i duhovnom planu. 
 Autor: tportal.hr

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.