среда, 2. јануар 2013.

Bik - mirna godina bez prepreka

Foto: Hemera/  

Općenito

Većina godine će teći bez bitnih zapreka, a uglavnom će u vašem životu prevladavati mir i spokoj. Iskoristite svoju kreativnost tijekom ovog mirnog razdoblja, a većinu vremena utrošit ćete uživajući u svom novopronađenom položaju u društvu. S lakoćom će vam se otvarati razne povoljne poslovne prilike, a nudi vam se i više slobode i samostalnosti.

Karijera

Vaša inteligencija i intuicija će u velikoj mjeri odrediti tijek vaše karijere u ovoj godini. Iako ćete na početku biti ponešto usporeni, kraj godine obilježit ćete velikim uspjehom. Velika će vam potpora u ovom razdoblju biti upravo vaši nadređeni, a na vama je da udarite temelje i ostalo prepustite budućnosti. Moguće su prepreke u partnerskim i zajedničkim pothvatima.

Ljubav

Ove godine ispunit ćete svoju potrebu za mirom i smirenjem, a velika je vjerojatnost da ćete baš ove godine upoznati potencijalnog partnera. Ukoliko ste u vezi, ova će godina uistinu zbližiti vas i bolju polovicu. Budite oprezni po pitanju romantičnih poteza, kontrolirajte svoje žudnje i pokažite strpljenje. Neka sklad prevlada i tada će vaše samopouzdanje porasti. Kraj godine će vam pomoći da riješite nedoumice oko nekih neriješenih odnosa.

Financije

Tijekom ove godine nužno je da pomirite mnoge proturječnosti u vašim financijama. Više ćete trošiti zbog raznih nepredviđenih okolnosti, a početkom godine vaše financije bit će ograničene, no bez obzira na to imat ćete mogućnosti poboljšati svoj životni stil. Ne ugađajte si previše, a krajem godine možda vam se i nasmiješi sreća pa naslijedite novac.

Zdravlje

Iskoristit ćete energiju i elan na najbolji mogući način, a ravnotežu ćete održavati raznim aktivnostima i odmorom. Obuzdajte temperament i budite umjereni jer biste u protivnom mogli narušiti zdravlje. 


Autor: tportal.hr 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.