понедељак, 8. јул 2019.

Fotografija Profesionalna Astrologija. 

Merkur je danas krenuo u svoj retrogradni hod u toku kojeg će se vratiti do znaka Raka i biće retrogradan do 1. avgusta. Šta možemo da očekujemo u narednom periodu?

Merkur kreće retrogradno sa mesta gde se nalazi fiksna zvezda Al Tarf iz sazvežđa Raka. Njen simbolički naziv je i „Kraj“, što nam nagoveštava da je period retrogradnosti vreme kada treba da uvidimo šta u našem sistemu ne funkcioniše dobro, kako bismo mogli da radimo na tome.

Budući da je Merkur u konjunkciji sa Marsom u trenutku kada kreće retrogradno, ne treba se nadmetati i ulaziti u borbe i rasprave, što se sve može aktivirati u ovom periodu u cilju da osoba dokaže drugima da vredi.

Umesto toga, potrebno je da se vratimo unatrag i razmislimo koji je to trenutak kada smo sebi uskratili nešto – retrogradni Merkur u Lavu želi da nas podseti na stvari koje volimo da radimo i vrati nam neke super ideje na koje smo možda zaboravili. 💫

Moć retrogradnog Merkura u Lavu krije se u tome što on može jasno da sagleda sve stvari kao jednu celinu, ali mu je potrebno da održava jasan fokus i umeren entuzijazam kako bi mogao da realizuje sve što poželi.

Sve ono što smo potiskivali sada izlazi na površinu, kao podsetnik da ne smemo zaboraviti na sebe i želje svog srca. Ovo je period koji će vas motivisati da se zauzmete za sebe, svoje stavove i snove, prikupljajući polako sva potrebna sredstva i pripremajući se iza kulisa.

Baš tako, iza kulisa (retrogradni Merkur), dok ne zasija pred celim svetom na životnoj pozornici (Lav). 🌟
 
Profesionalna Astrologija

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.