среда, 10. јул 2019.

18 zlatnih pravila iscjeljenja

Picture   
Ovaj sistem pravila iscjeljuje u bilo kom stadijumu i pogodan je za svakog čovjeka.
Vi sami pokrećete iscjeliteljske procese. Ni od koga ne zavisite i nikome ne plaćate.
Sve iscjeliteljske moći su već u vama, i vi ih jednostavno aktivirate sa ovih18 pravila.  


1. Pijte 0,5 litra vode odjednom - ujutro, u podne i uveče. Voda treba da bude čista i bez ikakvih primjesa, (najbolje je izvorska... a kako u kućnim uslovima napraviti vodu sličnu izvorskoj upustvo je ovdje : poželjno je da u teglu od 3 l odstoji 6 h uz miješanje u smjeru kazaljke na satu ...p.p. ). U vreme kada pijete vodu, govorite sebi: "Ja sam zdrav, ja se iscjeljujem!"
2. Promenite disanje. Dišite tako da izdih bude dva do tri puta duži nego udah. Dišite polako, glatko i slobodno, bez ikakvih stega, sa osjećajem unutrašnje radosti. Tokom cijelog dana budite svjesni svog disanja i radite ga ispravno.

3. Sastavite svoj spisak isceliteljskih riječi - njega treba čitati svaki dan. To treba često i mnogo puta ponavljati u toku dana. Na primer: "Ja se iscjeljujem! Energija iscjljenja ulazi u mene, moje tijelo se izlečuje. Ja se otvaram toku iscjeliteljske energije. Moja jetra (glava, bubrezi ...) postaju zdravi ...!"

4. Počnite da radite samomasažu. Jednostavno trljate suvo nago tijelo rukam, gdje ga možete dohvatiti. Posebnu pažnju obratite na - noge, grudi, glavu i vrat, kao i na područje bolesnog organa.

5. Napravite mali udah. Držite nos i usta zatvorene prstima. Nakon nekog vremena, kada se pojavi prva potreba da dišete - tada treba veoma osviješćeno da izgovararte za sebe frazu: "Hoću da živim!" - mnogo puta. Zatim otpustite stisak. Dišite i ponovite proces. To će dati veoma jak signal vašem tijelu (mozgu) želju da živi. Jer često opasne bolesti dolazi zbog podsvijesnog neželjenja da se živi.
 

6. Idite na spavnje u 22.00. Ustajte rano, u 5.00. Prije spavanja govorite sebi: " Sada idem u zemlju iscjeljenja, gdje će mi pomoći da se izliječim.". Obavezno spavajte u podne do 1 sat.

7. Uklonite od sebe sve kanala kroz koje može doći bilo kakva negativna informacija. Mislite samo o dobrom. Gledajte komedije, smiješne emisije, humor. Ne radite nikakav težak posao - samo nešto prijatno, opuštajuće.

8. Slušajte spokojnu opuštajuću muziku u večernjim satima, ali slušajte i veselu ritmičku muziku. Ona može biti glasnija ( danju). Preporučljivo je da igrate, sami za sebe. I da pjevate.
​ 


 9. Češće boravite u prirodi. Ako ne možete - onda gledajte u nebo i oblake, sjedeći na balkonu ili pored prozora.
10. Ne govorite, ne raspravljte i čak ne mislite o svojoj bolesti. Jednostavno je izbacite iz glave. Ako se misli ipak vraćaju na problem - pokušajte da ne mislite ni o čemu. Samo sjedite u tišini uma.




​​11. Praktikujte mirne, iskrene, neopterećujuće razgovore sa prijateljima i porodicom - to je dobra razmjena energije, koja vas vodi u normalno stanje.

12. Počnite da se polivate hladnom vodom. U početku, samo nekoliko dana polivajte samo noge, a zatim sve više i više, dok ne počnete da sipate vodu na glavu. Tokom oblivanja hladnom vodom mislite o nečemu radosnom, o iscjeljenju.

13. Jedite malo, ali često (5-7 puta dnevno). Trebalo bi da to bude samo domaća hrana, što je moguće jednostavnija: žitarice, kisjelo mlijeko, kisjeli kupus, domaći hleb ( sa svojim kvascem), salate, itd. Bez ikakvih napitaka za sužavanje krvnih sudova: čaja, kafe, itd. ili alkohola.


14. Počnite da vježbate dok se ne oznojite: čučnjeve, sklekove, lake tegove. Vrlo dobro može biti i trčanje u mjestu u provjetrenoj prostoriji.
15. Jednom nedeljno gladujte. Ako možete, 24-36 sata. Ako ne možete - onda manje. Prije dana gladovanja i za vrijeme njega govorite otprilike sledeće: "Molim te, dozvoli mi da postanem zdrav u zamjenu za ovaj moj post."

Picture
 
16. Svaki dan 5-10 minuta, sjedite udobno, opustite se i misaono ponavljajte: "Neka svi budu zdravi, neka sve bude dobro. " I od srca, zamišljajte kako se kod svih oko vas poboljšava zdravlje.

17. Svaki dan, zamišljajte sebe u bliskoj budućnosti, kako ste zdravi. 

Na primjer, nakon 7 dana, vidite sebe zdravim, bodrim, čovjekom koji se smije negdje na ulici, po jarkom sunčanom danu, na poznatim mjestima, gdje to lako možete zamisliti.
18. Obraćajte se Bogu za pomoć.

Autor: Sergej Veretennikov



Prevod teksta:  econet.ru 

​Prevela: Beba Muratović - ​Bebamur.com

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.