недеља, 17. фебруар 2019.

Venera sekstil Neptun

Danas se na nebu formira aspekt sekstila Venere i Neptuna, koji najavljuje magičan dan. Bićemo inspirisani da uživamo u ovom danu u kojem možemo imati osećaj da nas sanjarenje čini poptuno živima. 

Ako želite da menjate nešto na svom izgledu (bilo da je to promena boje kose ili neki drugi vid eksperimentisanja), možete to učiniti danas. Venera udružena sa Neptunom predstavlja čarobnicu koja voli da eksperimentiše sa smelim bojama, da neguje sebe i svoje telo. 


Danas je predivan dan za sve kreativne ljude jer mogu biti posebno inspirisani ili nadahnuti. Veoma je bitno da nađemo vreme samo za sebe, kako bi iz osećaja udobnosti i lakoće, mogli da kreiramo i budemo provodnici.


Kada je u pitanju ljubav, puno ćemo maštatati, ali premalo delovati. Ovaj protočan aspekt nas ne inspiriše toliko na akciju, koliko na zaljubljivanje i sanjarenje. Prijaće nam da uživamo, odmaramo, čitamo poeziju ili jedemo slatkiše. 


Budući da se Venera nalazi u znaku Jarca, udružena sa Neptunom, ona nam donosi mogućnost da korak po korak, gradimo svoje snove i ne odustajemo od njih!



 Fotografija Profesionalna Astrologija. 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.