субота, 23. фебруар 2019.

Konjunkcija Venere i Plutona

Fotografija Profesionalna Astrologija.  

Danas se na nebu formira aspekt konjunkcije Venere i Plutona u znaku Jarca. Šta možemo da očekujemo?
Ukoliko se već duže vremena osećate zarobljeno, nesigurno ili nezadovoljno, došao je trenutak konačnog oslobađanja od svega onoga što ste dugo trpeli. Moramo da pustimo emocije koje su na nekom nivou potisnute, kako bi transformisali sva duboka sećanja. Sada se postavlja pitanje da li ćete dopustiti da emocije vode vas ili ćete vi voditi njih.
Pravo je vreme da uradite ono što ste želeli godinama, a niste – bilo zbog straha ili nekog drugog vida ograničenja. Ovaj aspekt nas poziva da se aktiviramo i usmerimo svoju energiju na transformisanje svih stvari koje nas sputavaju da živimo svoju Veneru – a Venera uvek predstavlja osećaj lakoće, udobnosti i mira.
Paralelno sa ovim aspektom, danas je i Merkur u sekstilu sa Plutonom, što će nas inspirisati da istražujemo i otkrivamo tajne, kao i sve što je mistično ili nedokučivo.
Venera u konjunkciji sa Plutonom nam pruža mogućnost da obnovimo svoje resurse i da prodremo u srž razumevanja svojih odnosa. Ovaj aspekt govori o veoma moćnoj energiji koja nas poziva da osetimo šta je ono što je nama potrebno da živimo svoju istinu.
 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.