уторак, 19. фебруар 2019.

PUN MESEC u DEVICI

Danas je Pun Mesec na 00. stepenu Device koji predstavlja 3. fazu, odnosno fazu prihvatanja. Šta možemo da očekujemo u ovoj fazi?
U ovoj fazi ćemo najviše učiti putem odnosa.
Budući da je naše stanje svesti strukturisano u našoj fiziologiji, Pun Mesec na 00. stepenu Device govori da će se način na koji smo ušli u ovaj Mlad Mesec, sada manifestovati preko fiziologije. Ako smo uspeli da ostvarimo balans kroz odnose ili način života, naša fiziologija će biti stabilna.
Budući da najveći broj odnosa u životu služi kao sredstvo da se iscele sećanja predaka na njihove problematične odnose, koje oni sami nisu znali da reše, mi sad treba da iskoristimo nasleđene darove i napravimo ravnotežu u svojim odnosima. Ako napravimo dobar balans, mi se prirodno udaljavamo od bilo kog osećaja koji se vezuje za „problem“.
Spajanje suprotnosti nam omogućava da u ovoj fazi prihvatanja, naučimo kako da budemo uvek u skladu sa onim što predstavlja našeg partnera ili bilo koju drugu osobu koja stoji preko puta nas. S obzirom da se Pun Mesec odvija u znaku Device, on govori da je potrebno da prihvatimo sva ona snažna sećanja koja je i sama fiziologija zapamtila, da bi u sledećoj fazi mogli da ih otpustimo. 



Фотографија корисника Energetski Psiholog  
Energetski psiholog

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.