уторак, 1. јануар 2019.

Mars ulazi u Ovna

Novu godinu započinjemo sa jednom potpuno svežom i snažnom energijom jer danas Mars ulazi u svoje sedište, odnosno znak Ovna, u kojem će boraviti sve do 14. februara 2019. godine. Šta možemo da očekujemo u narednom periodu?

Mars nas poziva na buđenje i razgibavanje, budući da je sakupio potrebnu energiju za delovanje! Stoga će naredni period, koji je u simbolici novih početaka, biti veoma povoljan za pokretanje novih stvari ili projekata. Sve ono što ste odložili ili čekali pravo vreme da bi pokrenuli, možete sada “oživeti” i ka tome usmeriti svoju energiju. 


Ono što je karakteristično za Marsa u Ovnu, jeste velika volja i snaga koja će nam omogućiti da budemo produktivniji. Ciljeve vidimo jasnije i postaje nam lakše da radimo na njihovom ostvarenju. Svakodnevne obaveze možemo obavljati sa mnogo više lakoće, budući da u svakoj akciji možemo pronaći lično zadovoljstvo. 


Sa Marsom u Ovnu nam se polako vraća osećaj udobnosti u telu kao i vitalnost. Nova energija će nam omogućiti da budemo prisutni u svakom trenutku i da se, putem uzemljenja, osetimo bezbedno i zaštićeno!



 Fotografija Profesionalna Astrologija.  


 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.