среда, 18. јул 2018.

Babe i djedovi nikad ne umiru, samo postaju nevidljivi ...

Picture  

Babe i djedovi igraju ogromnu ulogu u razvoju naše ličnosti, našem odrastanju, u tome kako i šta vidimo i osjećamo. 

Djeca koja su razgovarala sa svojim bakom i djedom imaju zdravije odnose sa odraslima i znaju da poštuju odrasle.
Ovo su samo neke prednosti ovog specifičnog odnosa. Neki ljudi kažu da ljubav prema unucima može biti jača od ljubavi koju osjećaju prema svojoj djeci. 

U toj vezi, postoji nešto posebno, nešto čarobno.
​​Duhovna veza između nas i naših predaka, baba i djedova treba da bude više nepristrasna, to je veza koja prevazilazi okvire genetske informacije.

Ovo je posebna veza kroz koju djeca saznaju o ljubavi, poštovanju i uvažavanju. Pored toga, mnogo saznaju o starim obrascima života i o tome kako su njihovi baba i djed pokušavali da izgrade svoju budućnost.

Vaši mrtvi djedovi i bake su još uvijek tamo gdje ste provodili vrijeme sa porodicom. U ovo je možda, teško povjerovati, ali su uvijek prisutni u svim djelovima vašeg života, žive u vašem srcu i usmjeravaju vas sa vašim sjećanjem.

Možete ih osjetiti čak i u neživim predmetima, koje su oni dodirivali, na primjer, na njihovoj odjeći, nameštaju i ručno rađenim radovima. Zato pazite te stvari.             
Vaša baka i djed će vas voditi i pomoći da budete svoji. Oni će uvijek biti pored vas da vam pokažu kako da uživate u svakom trenutku svog života.

Nikad vas neće napustiti. Oni će nestati i vi ih nećete moći vidjeti, ali kada najmanje očekujete, osjetićete njihovo prisustvo i podršku. Razmišljanja o baki i djedu će doneti pozitivne vibracije vašem tijelu i dobra sjećanja.

Ako su vaša baka i djed i dalje živi, nazovite ih! Ne oklevajte da im kažete koliko ih volite, jer život je tako kratak!


Prevod teksta: https://lifedeeper.ru/post/484-babushki-i-dedushki-nikogda-ne-umirajut-oni-prosto-stanovjatsja-nevidimymi/

Prevela: Beba Muratović - 
Bebamur.com

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.