петак, 28. јул 2017.

Saturn u Strelcu - Nije život samo lepo ( 24.12.2014 - 20.12.2017.)



Saturn je konačno izašao iz Škorpije, a ušao u Strelca. Biće ovde od 23.12.2014. do 20.12.2017. Samo će se vratiti u Škorpiju od 15.6.2015. do 18.9.2015.

Šta nam donosi? Kako sad da živimo? Pa bolje. Neće više biti crnih misli, toliko. Neće više biti želje za povređivanjem drugih jer nisu uradili nešto što se nama sviđa, neće više biti toliko mržnje prema drugačijem.

Svaki problem koji budemo imali, lakše ćemo prevazići. Sa gledanja sveta kroz crno-belu prizmu prelazimo na filozofsku paletu raznih perspektiva. Jednostavno je. Imaš problem. Nađi način kako da ga rešiš. Ne zanovetaj, nego delaj. To što se tebi nešto ne sviša, ne znači da će ta obaveza nestati. Ne, neće, moraš da odradiš ono što moraš. ali ne moraš da se mrštiš i da mučiš druge oko sebe jer je tebi teško. Guraj, vuci, teraj dalje, ne odustaj. Sve to sa osmehom na licu. Teško je i putniku, pa prevazilazi prepreke, prelazi granice, ide da bi se vratio ili možda ne. Ništa nije nemoguće kad je čovek uporan. Jaka volja i pozitivnost su odlika ovog Saturna. No, potrebno je da se osigurate, da znate šta hoćete, kako da to dobijete i šta ćete ako se to ne desi. Sve je bolje nego strmoglavo, bez "pasoša" uletati u zbrku i haos. 
 
Sad će neko reći da je to nemoguće. Pa, u tome jeste stvar. Ovaj Saturn je mnogo drugačiji nego onaj koji nas je opsedao do sad. Njega pokreće optimizam, jer mu je dispozitor Jupiter. Ako misliš da možeš da rešiš problem, rešićeš ga. Nema te sile koja će te zaustaviti. Nema negativnih misli, nego jednostavno, zarad svoje sreće ne odustaj. I da hoćeš ne možeš. Prirodno stanje čoveka nije da bude ozbiljan, tužan, nego srećan. 

Teško će biti onima koji putuju, jer jednostavno neka putovanja nisu baš prijatna. Ne ide se što se želi, nego jer se nema drugi izbor. Muka natera čoveka da se pomeri s mesta. Mora. Gotovo. Kraj. Ali ima svest da će dosta saznati o svetu i o sebi. Da neće biti "zatvorenog uma". Ma koliko da je teško, samo saznanje da će nekako napredovati, proširiti vidike, biče dovoljna.
Ovo će naročito teško pasti studentima, jer im knjiga nije uvek najbolji drug. Pa je ovaj Saturn baš to, mora se, teško je, a ima toliko drugih zabavnih stvari, ali obaveze su obaveze. I nažalost, imaće probleme svi oni koji ih ne stave na prvo mesto.
 
Problem može biti jer nam se obaveze koje se nameću ne dopadaju. Možda bismo radili nešto drugo, pa nam kvari raspoloženje. Ali što se mora nije teško. Bolja organizacija, više realnosti, manje ulepšavanja i prepreke se prevazilaze lakše.  Podelite problem sa nekim, lakše će Vam biti, naročito do 14-og juna, dok je dispozitor u Lavu. Ne, ne dramite, ne žalite se, nego izbacite to iz sebe i nastavite da gledate u sat, on ide, hteli Vi to ili ne, obaveze čekaju, ma koliko se to Vama ne sviđa. Ovde  je bitno da ne zanemarite sve što se mora. Posle će biti jako loše. Jer dok je Saturn u Strelcu, ne vidi se problem tako jasno, nego se zataškava, kao da je nebitan. Iako nije. Bitno je da se držite plana i obaveza, a ne da se preusmeravate na zabavu. Naročito mogu biti pogošeni svi koji se bave zabavom, roditelji, deca, neki zakoni vezani za to, nečija prava. 

Od 17.9.2015. dispozitor će biti u Devici, pa će biti potrebna dodatna ozbiljnost. Kao i organizacija. Naročito na ovo treba da obrate pažnju računovođe, oni koji rade sa dokumentima, lekari, farmaceuti. Može doći do zabrane uzimanja nekih lekova.
 

Od 9.9.2016.dispozitor će biti u Vagi, znači da dolazi do recepcije Jupitera  Saturna. To je odlično za sve brakove koji se tada stvore, za sve veze,  jer će se znati šta je dobro, a šta nije. Zakoni koji budu donešeni će biti ispravni, jer pravo i prvda nisu uvek isto.
 

Od 10.10.2017. dispozitor će biti u Škorpiji. To nije dobro, jer će se opet neka tama uvući među ljude, pa će dosta njih imati osećaj da sreća nije potpuna. Neopreznost će se skupo platiti. Biće ona stara, da ne traži đavo čoveka, nego čovek đavola.

Retrogradan će biti od 14.3.2015.-15.6.2015, zatim od 25.3.2016. do 13.8.2016. i od 6.4.2017. do 25.8.2017.

Izlazi iz Strelca 20.12.2017. 

Ovo će najviše osetiti Strelčevi, Blizanci, Ribe, Device. Oni će se uozbiljiti i promeniti. Kao i oni koji imaju lične planete u ovim znacima.

Saturna u Strelcu imaju rođeni od 2.12.1926 - 15.3.1929, oni od 10.10.1956 - 5.1.1959. i od 6.11.1985 - 13.2.1988.

autor astrolog Jovana Vilimonović

Posetite stranicu Astroantares.net

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.