четвртак, 27. јул 2017.

Prosperitet - je ženska energija

Picture  
Kada se muškarac trudi se da produbi odnose, to ženu čini srećnom. A ako je žena u kući srećna, tada ta kuća cvjeta. Prosperitet zavisi od sreće žene.  

Do sada je napisano hiljadu knjiga o tome kako postati bogat, ali glavni zakon prosperiteta i dalje ostaje misterija, iako su mnogi već posumnjali da je novac - ženska energija.
To znači da je žena - simbol prosperiteta za muža.

​Karma gleda na to kako se muž odnosi prema ženi, i odlučuje o dodjeli dobara. Ako muž poštuje svoju ženu, voli i cijeni, znači njemu se može dozvoliti da raspolaže ženskom energijom, a ako ne, onda će takvom čovjeku prosperitet donijeti samo štetu.
Jednom riječju, po tome kako se muškrac odnosi prema ženi, karma određuje kako će se on odnositi prema bogatstvu, da li je spreman za prosperitet, ili još uvijek treba da stekne razum- um.

Čovjek, koji ne poštuje žene, je neprijatelj sopstvenog blagostanja. Žena u porodici je izvor prosperiteta cijele porodice. Kada je žena srećna i zadovoljna kad se smije i dobija poklone, nema razloga za brigu ni oko čega. Nju ni u kom slučaju ne treba eksploatisati. Ona je boginja sreće. Zbog toga, na istoku sve žene stavljaju znak Lakšmi - crvenu tačku između obrva.

A kada žena pokušava da izvuče previše koristi, ona se preobražava iz Lakšmi u Durgu. Iz bogatstva u kaznu. 

Kada muž bijesni, sreća žene se anulira. U takvim trenucima, ona ne može čak da prepozna muža, toliko se promijeni njegovo lice, glas i svijest. Ima se osjećaj kao da njegova duša u trenutku bijesa izlazi iz tijela i krije iza ugla zajedno sa ženom i djecom. 
A Lakšmi, boginja prosperiteta, kao žena ne može da trpi uvrede, zato se okreće i odlazi, osjeća uvredljivu atmosferu.

Zapamtite: ako je atmosfera uvredljiva, tada se ne razilaze samo ljudi, otići će i sam prosperitet, jer je atmosfera prosperiteta - mir i spokojstvo.

Želim još samo da kažem jednu stvar: ne treba stvarati pakao od svog sopstvenog porodičnog života. Odnosite se jedni prema drugima sa strpljenjem i razumijevanjem. Mirnoljubiva atmosfera puni srca i privlači prosperitet. A šta vam osim toga još treba u ovom svijetu?

 Vjačeslav Ruzov: Iz knjige "Moja žena - boginja"


Prevod po tekstu:  ruzov.ru 

Prevela: Beba Muratović -  bebamur.com
 
Izvor .bebamur.com

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.