уторак, 28. јун 2016.

ASTROLOŠKE PREDIKCIJE ZA JUL MESEC

Dijana Lukic Astro

Pred nama je dosta dinamičan mesec. Tokom proteklog perioda plenete su malo stagnirale i time smo imali osećaj kao da stojimo u mestu a i manju mogućnost da odradimo i završimo neke poslove. Iako je mesec jul kao letnji mesec uobičajeno malo više okrenut odmoru nego poslu ovoga puta upravo tokom ovog meseca planete se dosta brzo kreću , posebno Merkur i Venera koji i određuju tendencije dešavanja u kratkoročnijim analizama , i donose dešavanja na polju posla, ugovora, uspešnih realizacija poslova ...Zato je dobro da se pripremite za mesec pun dešavanja možda najviše na polju emocija, ali i na poslovnom planu.Evo šta jul mesec donosi svakome od znakova Zodijaka <3

OVAN♥ : U prvoj polovini meseca mogući su problemi u kući, nije povoljno za bilo šta što se tiče nekretnina, sve to ostavite za kasnije jer se situacija brzo popravlja od dvanaesetog jul.Tada Venera ide u znak Lava i donosi vam jako lepa dešavanja na polju ljubavi. Druga polovina jula i prva avgusta dobri su za provod, odmor, zaljubljivanje i takođe za trudnoću , proširavanje porodice. Generalno pred vama je mesec pun zanimljivih i prijatnih dešavanja a od druge polovine avgusta okrećete se nekim ozbiljnijim projektima na poslovnom planu i u nekim drugim oblastima kao što je bračni status koji postaje aktuelno polje dešavanja za Ovnove od septembra meseca.

BIK♥ : Bikovi imaju jedu relativno mirnu situaciju i mogli bi ste da planirate odmor tokom prve polovine meseca. Od dvanaestog jula kreće tranzit Venere a onda i Merkura kroz znak Lava i tada Bikovi počinju da se okreću luksuznijem načinu životu. Tako da se pripremite na to da ćete u drugoj polovini jula potrošiti i šta imate i šta nemate i na šta vam treba a i na šta ne ...ali uradite tako, taj novac opet ćete zaraditi ali makar vam se posle dužeg vremena pruža prilika da se opustite i zabavite a možda i zaljubite .Pred vama su lepi dani i meseci, Jupiter od septembra ide u Vagu na mesto vladavine vaše vladarke Venere što i vama donosi lepa , jako lepa dešavanja tokom narednih godinu dana

BLIZANAC♥ : Vaš vladar Merkur će projuriti kroz znak Raka od 30. juna do 12. jula i u tom periodu doneće vam novac , uspešne dogovore u vezi posla .Nakon toga od 12.jula krećete na put i onda bi trebalo da se zaista opustite i da uživate. Imali ste teške mesece iza vas ali dajte sebi oduška tokom druge polovine jula , i neka to bude uvod u jednu sjajnu godinu koja va očekuje tokom perioda septembar ove –oktobar 2017.Ljubav moguća na putovanju .
 

RAK♥ : Rakovi dragi vi ste pod dosta intenzivnim uticajima planeta pa vam se može mnogo toga dešavati .Mala promena na polju ljubavi moguća je ovih dana do kraja juna. Nakon toga vam stiže novac do dvanaestog i veliki poslovni uspeh.Od dvanaestog vas očekuje takođe veliki napredak na poslu ,dostizanje visokih poslova.Takođe i ljubav na radnom mestu ,ili putem posla. Vi imate nenadmašnu intuiciju kojom prepoznate iskrene i dobronamerne ljude kao i prilike kada se pojave. To upotrebite i iskoristite dobre prilike tokom jula na svim poljima i dočekajte avgust sa stabilizovanom životnom situacijom, najpre ljubavnom a onda poslovnom .

LAV♥ :Jul je vaš mesec .Do dvanaestog mogu vas malo zamarati ogovaranja, spletkarenja ali slobodno možete u svom maniru zatvoriti usta zlobnicima i pokazati im da ste tako visoko gde oni nikada neće stići. Od dvanaestog jula Venera i Merkur dolaze u vaš znak a sa njima od 22.jula i Sunce tako da počinje najbolji period u godini za vas. Možete se provoditi, putovati, zaljubljivati a i drugi će se s zaljubljivati u vas jer vam Venera donosi dodatni šarm, privlačnost , lep izgled a i novac. Takođe negde usput uz svo to lepo raspoloženje, odmor ,razonodu dolaze i pozitivni rezultati na polju posla, lepe vesti ili već sklapanje ugovora koji predstavljalju napredak .Uživajte u letu ..kao što i umete jer vi ste dete leta..vaš vladar je Sunce......

DEVICA♥ : Jupiter je u vašem znaku šta bi ste bolje od toga...shvatićete za godinu dana koliko vam je sada zapravo dobre energije pruženo...zato iskoristite to i krenite u ostvarivanje svih ciljeva pa makar oni izgledali i preveliki .Do 22.jula su vam sva vrata otvorena i odradite i poslovni deo ,sve ono što je potrebno u oblasti administracije, dokumenata...neko će vam pružiti konkretnu podršku u vezi posla i ta osoba je iskrena i dobronamerna pa je poslušajte.Od 22.jula malo više pripazite na zdravlje i na lažne prijatelje,neko će iz ljubomore pokušati da vam pokvari te letnje dane ..Ali generalna dešavanja kod vas su više nego dobra. Ljubav je tajna iili skrivate emocije .Od sredine avgusta zasijaćete u pravom svetlu na svim poljima

VAGE♥ :Vagama od trećeg septembra u znak dolazi Jupiter najveći benefik zodijaka koji će tranzitirat vašim znakom do oktobra 2017 i popravljati sve u svim segmentima života. To je tranzit koji se dešava jednom u trinaest godina i to je vaša životna godina .U ovih par dana do jula rešite neke stvari na poslu.Od početka jula do sredine meseca imaćete dosta druženja, lepih trenutaka u krugu prijatelja ,uživanje i provod. Od druge polovine jula počinje neki finiš pred dolazak Jupitera. Dobro bi bilo da samo preventivno malo zdravlje prekontrolišete , nemora biti problema ,ali samo radi toga da ih kasnije ne bude. Ne obazirite se na mišljenje drugih i nikome se ne pravdajte. Imali ste teške godine iza sebe sada je vreme da stigne nagrada za sve što ste ulagali i angažovali se .

ŠKORPIJA♥ :U prvoj polovini meseca trebalo bi da se okrente poslu iako je vama do odmora ipak sačekajte avgust i iskoristite neke jako dobre poslovne prilike koje vam se javljaju .Na polju ljubavi trebalo bi da su Škorpije već našle neku svoju mirnu luku ukoliko niste za to će biti prilike tokom druge polovine avgusta i prve septembra.Očekuje vas priliv novca krajem avgusta tako da je vama ipak sve okrenuto poslu , zaradi i napredovanju u karijeri .

STRELAC♥ :Vama je Saturn u znaku i to predstavlja jedno veliko opterećenje, ali brzi tranziti sada idu u znak Lava i daju vam priliku da se u julu jako dobro provodite, da putujete na lepa mesta i doživite neke uzbudljive avanture. Najviše je naglasak na polju ljubavi .Tokom jula može vam se desiti ljubav koju ćete ili skrivati ili nećete želeti da definišete da li je ljubav ili prijateljstvo ..u svakom slučaju biće vam lepo , prijatno.. pa uživajte...zaslužili ste .Imate tajne i javne neprijatelje pa budite oprezni u svakom momentu ili im se suprotstavite i završite sa time jednom za svagda ...ali i ta situacija prolazi u avgustu ......

JARAC♥ : Jarčevi su neke probleme ,ili zapravo neke odnose koji su se dugo razvlačili bez smisla i cilja ,priveli kraju.Mislim da sada možete otvoriti vrata i za nove ljubavi ali i za nove poslove .Jul mesec za vas donosi napredovanje na poslu ili neke nove ideje koje se polako realizuju .Oni koji nisu rešili emotivnu situaciju mogu očekivati da se to desi u ovim predstojećim danima od dvanaestog jula. To je vreme za razgovore, razjašnjenja, odluke ali i za nova ,lepa poznanstva.

VODOLIJA♥ : Od dvanaestog jula vama kreće jedan period koji se nastavlja u nizu i traje sve do oktobra 2017 a u kome ćete imati mnogo uspeha i veliki napredak.Vaš život će otići mnogo stepenika naviše u ovih predstojećih godinu i nešto dana .Tako da već do sada možete da se pripremate na sve te povoljnosti koje vam donose planete. Od dvanestog jula jako značjana i lepa dešavanja na polju ljubavi , zabave, provod, trebalo bi da otputujete negde i odmorite se , napunite baterije i onda krećete u tako povoljan period kakav odavno niste imali..

RIBE♥ : Požurite da do dvanaestog jula rešite neka važna pitanja vezana za ljubav ali i posao .Nakon toga malo vam pada energija i onda je najbolje da odete negde i odmorite se .Dosta je bilo uspešnih događanja u proteklom periodu ali uporedo sa njima išli su i napadi i ljubomora od strane okoline ili pojedinih osoba.Već vam je to dosadilo i sada ćete se okrenuti onima koji su vam uvek bili najvažniji a to je vaš porodica. Druga polvina jula daje vam priliku da se provedete, odmorite ,a čućete i neke dobre vesti u vezi posla .
 
<3 SVIMA VAM ŽELIM LEPE LETNJE DANE...BUDITE ZDRAVI ,VESELI ,VOLJENI ,SRETNI ...

 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.